Zaleczeq Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Trzeba przyznać że ładnie nim buja No sprzet niczego sobie no i zrobione z gustem
The_Dzejms Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 cd. doszły plexy pod piece i nowa budka dla SR'a Mogę wstawić fotorelację jak została zrobiona na życzenie
maja-m Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jest ciekawiej niż wcześniej ale dlaczego nie 2 głośniki ;(
The_Dzejms Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 ok 22 litry brutto. Jest ciekawiej niż wcześniej ale dlaczego nie 2 głośniki ;( Ten robi robotę póki co
reikeb Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Na początek pozdro dla kolegi ze Strefy CA widze że odwaliłeś kawał dobrej roboty, tylko zastanawiam sie czemu zrezygnowałeś że skrzyni z BR szczelinowym i wsadziłeś te RE do kupy maty i żywicy closed ? Za bardzo łubało przy otwartej skrzyni jak jest teraz? Czekam na jakieś wrażenia z odsłuchu aaa i jak sie sprawują te DLS-y z porzodu?
The_Dzejms Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Po kolei RE wsadziłem w klozet bo chciałem mieć dwie skrzynki w zależności od słuchania muzyki.. Gra to bardzo przyjemnie a właściwie grało bo teraz siedzi stary poczciwy Focal jako lekkie uzupełnienie. A na przodzie siedzi Morel Maximo bo wpadł na testy i muszę powiedzieć że jest lepiej niż na DLS'ach!
Reggie Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Sprzedaj mi to radio Najlepsze radio jakie może być :gwizdanie: Nigdzie nie mogę go znaleść
I r o Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Sprzedaj mi to radio Najlepsze radio jakie może być :gwizdanie: Nigdzie nie mogę go znaleść http://allegro.pl/high-end-alpine-cda-9812-rb-rarytas-cult-okazja-i1477075358.html
The_Dzejms Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Ktoś chyba nie przejrzał tematu... bo 9812 była tylko na początku a później wskoczył Clarion DRX 960 A obecnie... nie ma nic
I r o Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 to tylko kolega Reggie może zdementować o co Mu chodziło, bo ja nie nazwał bym decka radiem
adadur Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Słowa uznania dla autora zabudowy audio w przecież nie łatwym do tego B5. Podoba mi się odwaga w pójście w panele MDF na przedzie, z drugiej strony tylko czy nie dało się ich zrobić mniej wysuniętych do wnętrza auta. Pierwotna Zabudowa skrzyni w bagażniku też lepiej mi pasowała - no ale każdy robi pod siebie mi nie w głowie poświęcenie funkcjonalności bagażnika na rzecz audio. Niemniej najważniejsze to efekt brzmieniowy... Do Dzejms'a miałbym tylko jedno pytanie/kwestię. Widzę, że używałeś różnych mat od STP po saudala - co możesz o nich powiedzieć (o jakości, skuteczności) i jaki przekrój cenowy reprezentują? Co byś polecał na wytłumianie drzwi?
The_Dzejms Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Na furtki polecam Vibroplasta bez dwóch zdań. A wytłumienie bagażnika, rejestracji i innych drgających ,,wkurzaczy" śmiało dekara. Na furtki raczej dekary bym nie dawał bo pod wpływem temperatury bywa że ,,zjeżdża" A vibroplast jest nie do zdarcia praktycznie. Oczywiscie pomijam Stingera i Dynamata, ale myślę że stostunek jakość cena to STP
Rekomendowane odpowiedzi