Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Czym różni się karoseria b5 pod quattro z 96 a 98 roku. Jest jakaś róznica?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakaś różnica czy nie ma? bo swoją mam z 96 kasowana i nie wiem czy mógłbym wszystko przenieść do innej budy np. z 98.

Opublikowano

chyba jedynie detalami takimi jak znaczek audi na błotniku pod kierunkiem w 98 juz go nie było :wink4:

Opublikowano

Inne tylne lampy.

I wydaje mi się (ale nie jestem pewien w 100%), że klamki w modelach po I lifcie były robione w kolorze nadwozia (przed I liftem były czarne?)- dla odróżnienia te po II lifcie były lekko wyoblone i troszkę inaczej wyglądały przy "gnieździe" zamka.

Opublikowano

Panowie , czytajcie pytanie ze zrozumieniem :gwizdanie:

[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:35_________________________________________________

Jest jakaś różnica czy nie ma? bo swoją mam z 96 kasowana i nie wiem czy mógłbym wszystko przenieść do innej budy np. z 98.

Wydaje mi się ze w karoserii róźnic nie ma :gwizdanie:

fakt . błotnik masz inny w budzie z 98 roku ale to nie ma znaczenia , róznice masz tutaj w wygladzie http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_modyfikacje_i_i_ii_lifting-t3899.0.html

Opublikowano

Dzięki wielkie! Mam jeszcze kilka pytan. Pasuja np tylne prawe drzwi z budy quattro do nie quattro? no i szby przód i tył?[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 13:44_________________________________________________Zle sformulowalem pytanie. Chodzi o to czy z nie quattro pasuja do quattro? :decayed:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 13:46_________________________________________________Sorki. teraz to juz namieszalem przed ta odpowiedzia wyzej bylo pytanko czy pasuja takie elementy jak drzwi tył prawe, szyby przód i tył z budy nie quattro do quattro?

Opublikowano

pasują :wink4:

Opublikowano

Dziękóweczka :hi:

Opublikowano

jeśli buda do której chcesz przenieść bebechy jest przed II liftem to nie będzie problemu, no chyba że chcesz też przenieść niektóre elementy wyposażenia wnętrza- to już zależy.