miro1983 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam. mam pytanie. Da sie przerobic zwykla budd sedana na bude do quattro?
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dać to pewnie i się da ale czy nie będzie raczej taniej kupić po prostu auto z Q
miro1983 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tak myslalem. Na szrocie powiedzieli mi ze wysttarczy dospawac kielichy hehe :gwizdanie:
grzes1150 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tak myslalem. Na szrocie powiedzieli mi ze wysttarczy dospawac kielichy hehe :gwizdanie: A co Ci mieli powiedzieć Ospawał byś się jak głupek a finał by był taki że auto robiło by 4 ślady albo by jeszcze Ci tylne koło odpadło i można do domu nie wrócić
GRYFI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 nie byłbym taki pewny. jest szansa ale cena przeróbek -kosmos w ośce masz z tyłu belkę a "q" ma wielowahacz na zwrotnicach. jak uszkodziłem zawias z tyłu w mojej b5 to pytałem o ceny i tak: mały wahacz szt.- 400 pln duży wahacz dolny szt.- 600 pln zwrotnica szt. -1000 pln czyli to wszystko razy dwa a do tego dochodzi kołyska 4000 pln sprężyny i amory no i oczywiście cały napęd czyli skrzynia most, wał, podpory i wydech też jest inny. w sumie z robotą szacuję jakieś 25 tyś pln
Rekomendowane odpowiedzi