dioniz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Mam pewien problem, próbowałem dzisiaj otworzyć maskę i na tym się skończyło...tzn. maska odskakuje po pociągnięciu za dźwignię wewnątrz samochodu, natomiast nie mogę jej jakby odczepić, za pomocą plastykowej dźwigni pod maską, jakby ją coś trzymało? dodam, że auto było tydzień temu u elektryka i może coś się połamało? jutro przesłucham elektryka, a dzisiaj Was proszę o rady... pozdrawiam
dansli Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 hmm jesli odskakuje to powinno dac sie otworzyc wez latarke i poswiec moze zobaczysz co ja trzyma w srodku a jak nie to na siłe powinno pomóc a grubszej rzeczy uszkodzic sie tamraczej nie da
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 hmm jesli odskakuje to powinno dac sie otworzyc wez latarke i poswiec moze zobaczysz co ja trzyma w srodku a jak nie to na siłe powinno pomóc a grubszej rzeczy uszkodzic sie tamraczej nie da Ja bym Nic na siłe nie majstrował... Jutro na spokojnie zajrzyj i może ułamał się ten dzyndzel właśnie pod maską i trzeba podważyć? Albo coś się zaczepiło?
dioniz Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 dziękuję, za rady tak jak pisaliście, w dzień więcej widać... przeskoczył zaczep trzymający maskę (składa się on z dwóch elementów)
mech15 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dziękuję, za rady tak jak pisaliście, w dzień więcej widać... przeskoczył zaczep trzymający maskę (składa się on z dwóch elementów) kolego coś więcej na ten temat możesz napisać, jak otworzyłeś maskę wtedy??
dioniz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Potrzebne były dwie osoby, jedna która maksymalnie uniosła maskę i druga która odblokowała zaczep śrubokrętem, musisz spróbować tam zajrzeć. Naprawdę przydaje się ktoś do pomocy... życzę powodzenia
lukas309 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 mi sie zerwala linka, jak mam otworzyc teraz maske, macie jakis patent ????
dioniz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 proponuję użyć jest sporo wątków w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi