M_ILES Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam doswiadczonych kolegow! Wlasnie wczoraj przytrafila mi sie awaria (padla 2 cewka) mechanik zalecil wymiane wszystkich cewek i swiec, niestety nie moglem sobie na to pozwolic (£250 w UK) wiec poprosilem o wymiane tylko jednej. Czy ktos moglby zarekomendowac dobre swiece i cewki do B6 ALT (2.0petrol) 2002 rok? Wielkie dzieki Pozdro
neon Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 cewka BERY i świece BERU. jest takie auto jak masz w opisie?
GRYFI Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 mechanik zalecił wymianę bo z reguły cewki padają w małych odstępach czasowych więc można się spodziewać że już niedługo padnie następna ale puki co można jęździć pod warunkiem że świece nie mają 60 tys. Jest wiele dobrych marek. Unikaj najtańszych.
M_ILES Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam! Dziex za odpowiedzi. Nieopatrznie zle wprowadzielm w profilu kod auta (juz poprawiony) to A4 B6 - ALT (2002 petrol) Znalazlem Beru oraz Bosch - co myslicie?Roznica w cenie znikoma... Jakies cenne wskazowki odnosnie wymiany swiec oraz cewek w domowych warunkach? Mam zamiar sie sam za to wziac... Dzieki - pozdrawiam
Tukan Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Cewki ORI to BERU i takie polecam [br]Dopisany: Grudzień 12, 2009, 03:28:54 _________________________________________________A co do wymiany to sobie poradzisz sam
Bishkopt Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Cewki BREMI świece BERU takie mam i także polecam
Rekomendowane odpowiedzi