Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mieszkania szukam w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie szukam kawalerki dla pary pracującej w Warszawie najlepiej Ochota lub Wola , Ursus też w ostateczności . Cena jaką mogę zapłacic to 1200 zł plus opłaty potrzebuje od 01.01.2010 o innych tez informujcie jak wiecie coś a ja wtedy pomyślę i rozważę propozycje . Z góry dzięki za pomoc :hi:

Opublikowano

www.gumtree.pl

www.gratka.pl

:wink4:

1200 to ciężko chyba będzie :)

ragga, ja za swoje dwa nie umeblowane pokoje na Mokotowie przy metrze Wierzbno biorę 1600zł w tym moje opłaty ( kablówka internet plus reszta ).

Więc wydaje mi się że 1200 + opłaty za kawalerkę to można coś znaleźć :decayed:.. Kurcze może ja za mało biorę :mysli:

Opublikowano

ragga, ja za swoje dwa nie umeblowane pokoje na Mokotowie przy metrze Wierzbno biorę 1600zł w tym moje opłaty ( kablówka internet plus reszta ).

Więc wydaje mi się że 1200 + opłaty za kawalerkę to można coś znaleźć :decayed:.. Kurcze może ja za mało biorę :mysli:

Ja ja szukałem w takiej kwocie kawalerki to miałem potworny problem :thumbdown: Wszystko co było do pokoje 20 metrów za 900 zł w nieciekawych okolicach :sick3:

Kawalerki zaczynały się 1400 zł w okolicach Nowolipek :kwasny: No nie wiem może teraz ceny poszły trochę w dół ( ja patrzyłem z pół roku temu ).

Wiem jedno...nie chciałbym już nigdy mieszkac w blokach statego budownictwa !

Opublikowano

dzielnica Wawer,27 m,pokoj,kuchnia,lazienka,parking-1000zl- 601 872 243

dzielnica Wola- 36m,garaz - 660 100 829 -pytaj o szczegóły

dzielnica Wola- 35m,umeblowana- 721 769 402

dzielnica Wola- 42-dwa pokoje,garaz, 601 740 109

jakbys szukal pokoju-to moge zapytac mojej mamy-mieszka w w-wie-zawsze moze miec oko na pokoj,lub kawalerke

mokotow-36 m - 601 740 109-pytaj o szczegóły

na pradze polódnie-kolo mojej mamy,pokoj,jakbys reflektował-20m-1200 zl- 604 538 511

na sródmiesciu- pokoj 27 m, nr 601 740 109