kam1l 0 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Witam, Którędy poprowadzić kable z akumulatora do bagażnika? Konkretnie chodzi mi od akumulatora do środka, bo patrzyłem, ale nie mam pojęcie gdzie to puścić, bo chcę podłączyć wzmacniacz i skrzynke.. Najlepiej jakaś fotorelacja by się przydała Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadur 14 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Kup po 5 metrów kabla + i -. Kable z aku kierujesz podszybiem do skrzynki od komputera. Kable układasz w peszlu. Przed skrzynką koputera kable schodzą się do jedego peszla. Wiecisz otwór w puszce kompa (plastik) najwygodniej od przodu nieco niżej pod poziomem komputera. Zakładasz przepust przez ściankę. Pod komputerem w peszlu (grubym, wewnątrz oba przewody) wprwadzasz je do środka. Wewnątrz prowadzisz pod podnóżkiem lewej stopy i do lewego progu. Pochodzisz progiem pod siedziskiem a dalej to pryszcz. Od poniedziałku kabluje autko także jak coś to pytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krycha1 0 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 a po co wiercić skoro w oryginalnym przepuście gumowym jest miejsce na kabel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kam1l 0 Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Już sobie poradziłem, kabel poprowadziłem przez dziure za komputerem pokładowym.. a następnie progiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadur 14 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 a po co wiercić skoro w oryginalnym przepuście gumowym jest miejsce na kabel? No a ja nie miałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilos_zelo 1 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 ma może ktoś zdjęcią jak to zrobić? interesuje mnie szczególnie sam początek, tam w okolicach komputera(pod maską). Gdzie go będzie widać we wnętrzu? coś trzeba odkręcać czy jak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motogrzech 0 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Tez tak mam podłączone szukaj juz gdzieś to było z fotami jak dokladnie to zrobić pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts