crxmen Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 na prosbe jednego z forumowiczow zarzuce tutaj pare fociszy jednego z mojej kolekcji crxow jest to "del sol"czyli III generacja crxa.Rex jest zrobiony typowo na wystawy i imprezy tuningowe i kasuje na kazdej imprezce jakis pucharek.W tym roku na jednej z wiekszych imprez europejskich "Tuning World Bodensse" zrobilismy soleczka drugie miejsce w kategorii "Hall of Fame 2009" Kilka fotek ponizej [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 22:20_________________________________________________
Nowak_zg Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ps. dzieki za spelnienie prosmy o pokazanie solniczki jesli chodzi o wystawy to robi szał chociaz na codzien nie chcialbym takiego bo uznaje chyba tylko jdm w japoncach ale ogolnie mi sie podoba jak na "niejdm"
prometeusz86 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 cudna w każdym calu! a co pod maską?
Buba Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 kolejna osoba z crx-forum pod maska chyba D-seria jak dobrze widze
Reggi Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Fajny .. Tylko ja bym nie założył takiego wieszaka na pranie na klapę i takich drzwi Jakieś mody silnikowe ? Zdecydowanie wole JDM..a taka biel pasowała by do pomarańczowych kieruneczków i fotele w środku czerwone z ITR
Nowak_zg Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 albo 125KM albo 160KM .... albo bylo swap ?
marcin j Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 za***ista , zrobiona z gustem , i nie dziwi mnie ze zbiera puchary , super
Buba Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 cala czarna fela bez rantu, tylna lotka z VTi, tarcze z tylu i bylby kozak
crxmen Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 kolejna osoba z crx-forum pod maska chyba D-seria jak dobrze widze o widze ze wiecej ludzi z crx-forum tu urzeduje :> tak pod maska zostala D-seria nie pomodzona czyli zwykle 124 konie seryjnie ale to wystarczy bo w sumie furka jest do lansu i kasowania pucharow,a do zapierd....alania w garazu stoi maszynka taka bardziej JDM-owa :naughty:
Buba Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 kolejna osoba z crx-forum pod maska chyba D-seria jak dobrze widze o widze ze wiecej ludzi z crx-forum tu urzeduje :> tak pod maska zostala D-seria nie pomodzona czyli zwykle 124 konie seryjnie ale to wystarczy bo w sumie furka jest do lansu i kasowania pucharow,a do zapierd....alania w garazu stoi maszynka taka bardziej JDM-owa :naughty: domyslam sie ze chodzi o blue b16
Vito_ Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nooo klasa Sam planowałem taki wieszak na tylną klape do swojej solki swego czasu :> Daj jakieś foto środka
Krzyh00 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 kolejna osoba z crx-forum pod maska chyba D-seria jak dobrze widze o widze ze wiecej ludzi z crx-forum tu urzeduje nie inaczej
QRi Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 dzisiaj Cie mijalem na wjezdzie na DTSke w Swietochlowicach - wiedzialem, ze gdzies wczesniej wozidelko widzialem. calkiem ladnie sie prezentuje
paput Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 ładna ale nie widzi mi się ten spoiler na klapie
Rekomendowane odpowiedzi