clericgrammaton Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam, niedawno nabylem b5 1.8t Quattro z USA, juz auto jest w Polsce...mam pytanie odnosnie fis'a otoz nie wiem czy w tej wersji powinno byc wyswietlane spalanie czy tez nie? bo akurat temperature zewnetrzna mi pokazuje ale nie wiem czy powinno pokazywac spalanie?, przeszukalem troche forum i nie moge znalezc odpowiedzi na to pytanie. Auto z silnikiem AEB, tiptronic i skóra model 1999 ale co z fisem? licznik mam identyczny jak kolega na pierwszym zdjeciu? http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10354.0.html;highlight=aeb+licznik+fis
Szymoonk Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jeżeli masz licznik jak na pierwszym zdjęciu z linka którego podałeś to nie masz fisa. Zdjęcie poniżej pierwszego to licznik z fisem. Czyli nie będzie Ci pokazywać spalania
Patrikos28 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ten licznik na pierwszym zdjęciu jest beż Fisa , ba nawet bez temp. zewnętrznej, taki co pokazuje temp zewn. ma na środku na dolnym pasku ma taki mały wyświetlacz i na nim jest temp zewnętrzna . Ten drugi jest to pełny fis więc pokazuje wszystko : temp zewn. spalanie , i inne pierdoly :gwizdanie: Ale najlepiej zapodaj fote swojego licznika
clericgrammaton Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 sorka ze tak pozno...ponizej zdjecie licznika... czy jest w ogole mozliwosc zmiany licznika? na np. ten po facelifting'u??
Kowi87 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Licznik bez Fisa Jest możliwosć, wszystko masz opisane w linku który podałes w pierwszym poście swojego wątku
clericgrammaton Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 znacie kogos kto moze zajalby sie tym? oczywiscie odplatnie.
Kowi87 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 To juz zapytaj w tamtym wątku, moze ktos z twoich okolic juz jest po zmianie
Rekomendowane odpowiedzi