Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy to jest ori felga S-line czy już po regeneracji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem fajne felgi ale jedna fotka mnie zaciekawiła. Mianowicie symbole i napisy na niej są jakieś "niedotłoczone" może była regenrerowana i dlatego tak się dziwnie prezentują te napisy. Poniżej fotka może wypowiecie się co wy na to myslicie:

fcch9.jpg

Opublikowano

Ale klin. Jeśli nikt nie rozwieje wątpliwoście to mogę spojrzeć wieczorem na swoje.

Zrzuciłem je już do garażu.

Opublikowano

Na fotce to felga 17 S-line ta 9 ramienna. Mam wrażenie jak by było po piaskowaniu i malowaniu - albo to jakas podróba. Mi się zdaje, że na moich poczciwych 15 te napisy były wyraźne. A może to nieostrość zdjęcia?

Opublikowano
albo to jakas podróba

napewno sa to ori ale moga byc po malowaniu

Opublikowano

adadur a na jednej jest tak czy na wszystkich

Opublikowano
albo to jakas podróba

napewno sa to ori ale moga byc po malowaniu

Na takie wyglądają, bo złogi lakieru są akurat na załamaniach gdzie farba spływa..

Mogę rzucić okiem wieczorem.

Opublikowano

Fotka tylko dla tej jednej pokazuje napisy.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 10:58_________________________________________________Zobaczcie tu - ten wzór felgi ale zupełnie inaczej napisy wyglądają:

3yLdr.jpg

Opublikowano

.. Ale w sumie "nadlania" farby wyglądają podobnie.. A napisami nie wiem czy warto się kierować, wiadomo, że zależy w jakich latach były robione, różnie mogły wyglądac wzory oznaczeń. Zdażało się już przecież. :mysli:

W sumie ciężki temat tak jednoznacznie stwierdzić - przynajmniej dla mnie.. :dontknow:

Opublikowano

Możesz mieć rację układem napisów nie ma co się kierować ...

Nofer jak masz takie kapcie w garażu to byłbym wdzięczny za przyjrzenie się z bliska.

Jestem ciekaw czy te felgi wychodziły w różnych wykonaniach - tzn. inne odcienie lakieru (nie kolor bo te lubia malowac na czarno), inny mat/odblask bo niektóre felgi miały takie warianty wykonania.

Opublikowano

W sumie to mam inne :tongue4:

Eskowe. Ale kolor ten sam, zobaczę znaczniki przy śrubach. Sprawdzę czy to tak wygląda. I jaki jest układ tych znaczników. Jak będzie tak samo to nie ma co gdybać.

Opublikowano

2944fti.jpg

Tu masz wyraźne zdjęcie felgi z auta angeli :good:

Opublikowano

2944fti.jpg

Miałem pisać, żeby adadur uderzał do Ciebie, ale pomyślałem, że felgi poooszłyy... :gwizdanie:

Zapomniałem, że mówiłes, że felg nie sprzedajesz.. :wink4:

Opublikowano

Felgi nie poszły bo nawet nie staram się bardzo żeby poszły :> Miałem kupić zimówki do nich i śmigać w zimie, ale chyba założe stalówki 15" a te jednak sprzedamy :wink4:

Opublikowano

O to widzę narazie dwa rodzaje napisów dla tego wzoru felgi - dzięki Sławek twoje napisy są takie jak na tej drugiej fotce co zapodałem i co ważne napisy są wyraźne i czytelne.

Maciejski a która wersje napisów masz u siebie - pierwszą czy drugą?