adadur Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Znalazłem fajne felgi ale jedna fotka mnie zaciekawiła. Mianowicie symbole i napisy na niej są jakieś "niedotłoczone" może była regenrerowana i dlatego tak się dziwnie prezentują te napisy. Poniżej fotka może wypowiecie się co wy na to myslicie:
Nosfer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ale klin. Jeśli nikt nie rozwieje wątpliwoście to mogę spojrzeć wieczorem na swoje. Zrzuciłem je już do garażu.
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Na fotce to felga 17 S-line ta 9 ramienna. Mam wrażenie jak by było po piaskowaniu i malowaniu - albo to jakas podróba. Mi się zdaje, że na moich poczciwych 15 te napisy były wyraźne. A może to nieostrość zdjęcia?
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 albo to jakas podróba napewno sa to ori ale moga byc po malowaniu
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 adadur a na jednej jest tak czy na wszystkich
Nosfer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 albo to jakas podróba napewno sa to ori ale moga byc po malowaniu Na takie wyglądają, bo złogi lakieru są akurat na załamaniach gdzie farba spływa.. Mogę rzucić okiem wieczorem.
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Fotka tylko dla tej jednej pokazuje napisy.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 10:58_________________________________________________Zobaczcie tu - ten wzór felgi ale zupełnie inaczej napisy wyglądają:
Nosfer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 .. Ale w sumie "nadlania" farby wyglądają podobnie.. A napisami nie wiem czy warto się kierować, wiadomo, że zależy w jakich latach były robione, różnie mogły wyglądac wzory oznaczeń. Zdażało się już przecież. W sumie ciężki temat tak jednoznacznie stwierdzić - przynajmniej dla mnie..
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Możesz mieć rację układem napisów nie ma co się kierować ... Nofer jak masz takie kapcie w garażu to byłbym wdzięczny za przyjrzenie się z bliska. Jestem ciekaw czy te felgi wychodziły w różnych wykonaniach - tzn. inne odcienie lakieru (nie kolor bo te lubia malowac na czarno), inny mat/odblask bo niektóre felgi miały takie warianty wykonania.
Nosfer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 W sumie to mam inne Eskowe. Ale kolor ten sam, zobaczę znaczniki przy śrubach. Sprawdzę czy to tak wygląda. I jaki jest układ tych znaczników. Jak będzie tak samo to nie ma co gdybać.
slaweq Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tu masz wyraźne zdjęcie felgi z auta angeli
Nosfer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Miałem pisać, żeby adadur uderzał do Ciebie, ale pomyślałem, że felgi poooszłyy... :gwizdanie: Zapomniałem, że mówiłes, że felg nie sprzedajesz..
slaweq Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Felgi nie poszły bo nawet nie staram się bardzo żeby poszły :> Miałem kupić zimówki do nich i śmigać w zimie, ale chyba założe stalówki 15" a te jednak sprzedamy
maciejski Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja mam dokladnie takie fele ale to zdjecie jest niewyrazne, jednak na moich napisy nie sa super wyrazne a nie byly malowane.
adadur Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 O to widzę narazie dwa rodzaje napisów dla tego wzoru felgi - dzięki Sławek twoje napisy są takie jak na tej drugiej fotce co zapodałem i co ważne napisy są wyraźne i czytelne. Maciejski a która wersje napisów masz u siebie - pierwszą czy drugą?
maciejski Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zrobie fotke jakos na dniach jak bede w garazu i wrzuce.
Rekomendowane odpowiedzi