coffee8 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam, mam pewien problem, mianowicie nie świecą mi przednie reflektory przeciwmgłowe i tylne lampy przeciwmgłowe pomimo sprawdzenia żarówek, wszystkich i bezpiecznika odpowiedzialnego za nie. Mało tego nie zaświeca mi się żaden włącznik na konsoli, ani przód ani tył. Paliły się wcześniej, 2 tygodnie temu padła mi żarówka z lewego przodu, świeciło wszystko, nawet z padniętą żarówką, teraz po wymianie żarówki jest lipa na całego. Co to może być i ewentualnie jak to naprawić. Czy to może któryś z przekaźników, jeżeli jakiś tym steruje. Dzięki z góry za pomoc.
zbigok Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 A, który bezpiecznik sprawdzałeś? (nr 36-15A)?
coffee8 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Przepraszam, że tak późno się zorientowałem, wszystkie sprawdzałem, ten również. Kolega mi powiedział, że może to być wina przełączników. Może?
coffee8 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 A da się jakoś bezboleśnie wyjąć te przełączniki, to bym koledze podwędził na chwilkę, żeby sobie sprawdzić
coffee8 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 A który to, jakąś fotkę mógłby ktoś podesłać, bo pewnie nie skumam po nazwie, bom bystry jak woda w klozecie...
Rekomendowane odpowiedzi