GILI Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Moja żona praktycznie sama jeździ naszym Audi i nigdy nie słyszałem,że jest za duże, a tym bardziej B5 tyle ze np znajomy ma golfa 4 tdi 110 ASV pomodzony już ostro wtryski pompa, program, FMIC itp 180 koni 370NM o ile pamietam i to co w tej chwili ten golf robi to jest nie do opisania na każdym biegu nogi pasażerowi ida do gory gniecie niesamowicie i pali 8 litrów... wtedy chwilowo zapomniałem o moim v6 a jeszcze bedzie podnosil moment do 400nm, nie spodziewałem sie ze to auto tak będzie jezdzic, nie do opisania rakieta :> Tyle,że gościu wydał już na te zabiegi furmankę pieniędzy, a na koniec załaduje silnik z ulicy na taczkę.Miałem już przerobione 1.9 w Golfie3 i wiem ile kosztuje taka zabawa wydatki nie mają końca, a przy sprzedaży nikt tego nie zrozumie i tak auto sprzedasz po cenie rynkowej. Po drugie jestem za stary na taką szarpaną jazdę, wolę taki kanapowóz z V6 w dieslu. Następny ma być A6 3.0. oczywiście Avant.
tarq Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 ale moja kobieta właśnie kończy robić prawko, lepiej późno niż wcale, i AVANT w tym wypadku nie przejdzie
GILI Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Moja jak zrobiła prawko to jeździła Passatem B3 w kombi na 17 ozetach i żadnej nigdy nie uszkodziła. Uwierz,że taki pasek jest większy od A4, nie wspominając o wnętrzu.
tarq Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 A Ty uwierz ze mojej tego nie przetłumaczę i nie będę jej zmuszał do kombi, ja dostaje firmowe wiec kombi będę już jedno miał, tak więc szukam A3 :gwizdanie:
GILI Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ach.. te kobiety,wiem jak to jest. Dla mnie B5 Avant to klasyk, a szczególnie S4 w którą mógłbyś ewentualnie pójść
tarq Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jesli audi w ciągu najbliższego czasu się nie sprzeda za te 19tys to będę brnął w S4 i Avant zostaje za grosze tez nie zależy mi żeby ja sprzedać swoja droga marzy mi sie osobiscie B6 2.5 TDi QUATTRO 180KM czy kombi czy sedan obojetnie byle B6 bo jest piękne
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Lukas sprzedał strucla więc zamykamy , pyk
Rekomendowane odpowiedzi