Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki temacik co by trochę zwiększyć odwiedzanie naszego forum :decayed:

Piszcie jak kogoś zobaczycie.. przy okazji się poznamy lepiej :mysli:

dzisiaj około 9 Cor72z na krzywego :>??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niedziela Makowice: spiidy, Cor72z, galec, pedroso, Maciej8891, nochal, Piątek

Opublikowano
  • Autor

kurde gdzie ty tak wszystkich widziales :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak jak napisałem :) w niedziele na lotnisku w Makowicach :D[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________dzisiaj zostala namirzona przeze mnie ładna A4 na Ul. Łokietka:) zaparkowałem za nią srebrna 1.9TDI końcówka nr. rej. 40M. zaparowałem sobie za nia i wdzę ramke pod tablice klubową A4:)

Opublikowano
  • Autor
170220101219.jpg wie ktoś czyj to furacz:P? dzisiaj ustrzeliłem na starówce :evil: wygląda na prawdziwe S4 :thumbup:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Często tam stoi, widzialem go pare razy ale kierowcy ani razu...[br]Dopisany: 17 Luty 2010, 20:17_________________________________________________Na skrzyżowaniu europejskiej zarejestrowałem taką sztukę na klubowych ramkach...

345028a59201e014med.jpg

Poznaje ktoś?;>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja poznaje :decayed: zdjecie zrobione jak bylem na urlopie w Egipcie a autem jezdzil moj mechanik-walczacy z moim problemem :kwasny: niedaleko na ul.Krakowskiej jest moj serwis.

Opublikowano
  • Autor

widzisz ty sobie na urlop jezdzisz a auto sie sciga po nocach w szczecinie :D

ps. nie moge ci PW wyslac bo jakis limit .. :kwasny:

Opublikowano

no wlasnie nie dostalem od Ciebie Pw a to pewnie przez to ze mialem pelna skrzynke :disgust:

na tym zdjeciu mam jeszcze prawy przedni kolpak :gwizdanie: moze ktos widzial w szczecinie kolpaka :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja poznaje :decayed: zdjecie zrobione jak bylem na urlopie w Egipcie a autem jezdzil moj mechanik-walczacy z moim problemem :kwasny: niedaleko na ul.Krakowskiej jest moj serwis.

Siemka, piszesz o serwisie Rafała Żelepienia na Krakowskiej ? Jeśli tak to czy możesz coś powiedzieć o nim, dobry jest, ogarnia tematy audiczek ?

Opublikowano

właśnie widziany Cysiu w Nowogardzie :) apropo, masz prawą tylną żarówkę do wymiany z tyłu

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy granatowego avanta z naklejką klubową z tyłu widzianego dzisiaj ok 17 od Taczaka aż do Bezrzecza :) (ZPL1...4)

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy w szarym avancie b6 (klubowa tabliczka pod rejestracja) który wjeżdżał na rondo od strony ul Czarnieckiego rejestracji nie pamiętam :P bo się zapatrzyłem na tabliczkę klubowa :P hehe

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego sedana B6 który stał dziś pod wydziałem informatyki koło 9:30. Z naklejką z tyłu :)

Czy to czasem nie fura kolegi Spiidy była ?

Czyżby ktoś jeszcze był z wydziału Informatyki ? :) pozdrówka

Opublikowano
  • Autor

jezeli za czarnym sedanem B6 stał niebieski sedan B5 bez naklejki to ja :kox: a z tyłu nochal :)

Opublikowano

Czyżby ktoś jeszcze był z wydziału Informatyki ? :) pozdrówka

dobrze, ze napisales jakiej uczelni :naughty:

Opublikowano

Oczywiście ZUT, innego wydziału informatyki raczej nie ma. Na Uniwerku jest ale o innej nazwie.

A co do auta to zgadza się :) Czarny sedan a za nim też ładna b5 :)

No to pozdrawiam Was obydwu heh :) na jakim kierunku jesteście ?

Opublikowano
  • Autor

na mechanicznym na morskiej :kox:

Opublikowano

aha :) ja z WI jestem. Książki dziś do magisterki oddawałem i patrze ładne niunie stoją to się przyglądnąłem :) i patrze naklejka heh.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widziana ładna audinka, czarna A4 B6 na skrzyzowaniu z bronowicką pół godziny temu jakaś godzina 20:10 idę z kundlem i terrorystą patrzę a wlepa na zadku siedzi :) ciekawe czyja to ! Końcówka na tablicy to ....40R