Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj w klubie:D moje maleństwo też jest nie widoczne:D

Opublikowano

w piatek o 12:00 widziałem denveco w swoim "RS4" :wink4: na skrzyżowaniu komuny paryskiej z przyjaciół zołnierza.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie Panowie a mojej furki nikt nie widział,trasę Sławno-Kołbaskowo pokonuje kilkanaście razy w ciągu roku.Niedobrze :mysli:

Opublikowano

CORNEK widziany wczoraj o 12.15 jak leciał swoim Seatem na pas w Chociwlu.

Opublikowano

Witajcie Panowie a mojej furki nikt nie widział,trasę Sławno-Kołbaskowo pokonuje kilkanaście razy w ciągu roku.Niedobrze :mysli:

takiego paździocha jakim jest B7 trudno zauważyć :polew:

Opublikowano

takiego paździocha jakim jest B7 trudno zauważyć :polew:

:polew: :polew: Ja paździoch? no to Ty kiepski :tongue4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

denveco widziany dzisiaj kilka minut przed 8 wyjezdzajacy z shella i jadacy pod Wilcza - wiadukt. Ja za wiaduktem niestety w prawo do pracy, bo fajne urozmaicenie z rana pogonic dwie audiczki ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czyli mojej na zch..... jeszcze niekt nie widział :kox:

i dobrze

za to jak zobacze kogos z was na klubowych barwach kontrole macie murowana :evil:

Opublikowano

czyli mojej na zch..... jeszcze niekt nie widział :kox:

i dobrze

za to jak zobacze kogos z was na klubowych barwach kontrole macie murowana :evil:

a co policaj :shocked: :shocked:

Opublikowano

tak wiec zapinac pasy wlaczyc swiatla wymontowywac pseudo xeny i drapac folie z szyb bo kwity poleca :evil:

zart oczywiscie :kox:

ale jak zobacze barwy to sie napewno poznamy;-)

Opublikowano

a jak ktoś nie posiada barw a jest stad... :cool1: w jakim rejonie najczęściej pełnisz funkcje? bo może nie mam się czego obawiać... :)

a tak na marginesie - dużo kolegów z twojej firmy ma w prywatnych wozach również takie zakazane "melodie" i nic im nie grozi ... :)

Opublikowano

ja sam mam barwy klubowe na swojej niuni :>

a skad pomysł ze macie sie czego obawiac ?? mówilem ze zartowałem :tongue4:

z mojej strony słuze pomoca i rada :cool1:

całe miasto ale zazwyczaj lewy brzeg, rzadko prawy, ogólnie latam oznakowanymi skodami albo ducato

Opublikowano

hehehe foli nie mam, zenonów tez niet, wiec luzik ;) i oznakowany podkladkami klubowymi jestem ;)

Opublikowano

A4 Gika widziana dzisiaj o 13.45, stała pod cmentarzem, pozdrawiam. :hi:

Opublikowano
:hi: nie często tam staje, bo nie przepadam za krawężnikami :polew: A za A4kami klubowymi oglądam się cały dzień, bo pracuje dokładnie tam gdzie stała moja fura :confused4: Ale Twojej nie widziałem, chyba że jako nie oznakowaną ;)
Opublikowano

witam,w weekend czarne audi B5 na zpl 10XXX widziany w Policach ,z tyłu nalepka klubowa,ładna audi :wink4:

To moja hehe

Pozdro

Opublikowano

:hi: nie często tam staje, bo nie przepadam za krawężnikami :polew: A za A4kami klubowymi oglądam się cały dzień, bo pracuje dokładnie tam gdzie stała moja fura :confused4: Ale Twojej nie widziałem, chyba że jako nie oznakowaną ;)

Moja furka jest oznakowana ale nie widziałeś bo nigdzie tam nie stała, twoją widziałem jak przejeżdżałem obok.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdro dla kolegi, z którym spotkałem się na parkingu podziemnym w Galaxy :)

Pozdrooooo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika granatowej b5 avant z naklejką na klapie, który wbijał się na trasę zamkową około 10.40 :hi:

Pozdrowienia :hi: dla Dawida mijanego wczoraj około 12.50 pod kaskadą, zapóźno skojarzyłem żeby obtrąbić, ale biały dach to znak rozpoznawcy :good:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika granatowej b5 avant z naklejką na klapie, który wbijał się na trasę zamkową około 10.40 :hi:

Pozdrowienia :hi: dla Dawida mijanego wczoraj około 12.50 pod kaskadą, zapóźno skojarzyłem żeby obtrąbić, ale biały dach to znak rozpoznawcy :good:

Pozdrawiam kolegę :hi: Niestety nie zauważyłem Twojej maszyny, a szkoda.

O ile się nie mylę to jakieś pięć minut wcześniej widziałem :mysli: Cor72z na Gdańskiej lecącego w kierunku basenu. Pozdrawiam :hi: