bediks Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 polift a czy byla z przodu nie wiem, na tyle była napewno, ale jakas d*pa z boku siedziala
KUBAS2012 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 moja na szczęście ma podkładkę tylko z przodu
denveco Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Dobrze żem to nie był ja Muszę unikać Pana władzę bo poluje na moje szybki i brewki Ale za tego nieszczęsnego FISa to chyba bilans wyrównany
soulmaster3m Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 bediks, z tym fisem to on u mnie będzie pod koniec tygodnia, więc pamiętaj zajechać i mu się te brewki poprawi.
bediks Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Haha poprawimy Edytowane 8 Lutego 2015 przez bediks
denveco Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Soulmaster3m Ty przeciwko mnie? Dam Ci znać dopiero 5 min przed byś nie zdążył bediks'a poinformować i to w największe godziny szczytu by w razie gdyby miał się pojawić trochę zajęło mu przejechanie przez miasto No chyba chyba moje lepiej wyglądają niż np te ...
bediks Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 A myslisz ze dla mnie przebicie przez centrum nawet w godzinach szczytu to problem ? Niebieskie i ogień !!!!!! Z kaszubskiej dołem przy odrze bulwarem piastowskim w plater i 5 minut i jestem
denveco Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ale by użyć niebieskie musisz mieć zgłoszenie a i nie do każdego zgłoszenia używa się niebieskie
bediks Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Żartowałem oczywiscie ale nawet jesli uzylbym bez uzasadnienia to i tak bym sie wytłumaczył , a jak tego juz Ci nie zdadze
denveco Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja też żartowałem. No Wy to już znacie swoje luki No ale tak czy tak można by było się spotkać już po zakończonych przygodach z FISem
bediks Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Naszczescie w ducato na lampach kraty sa to ni jak brewki nie przykleisz Kiedy to tam bedziesz i Marcina ?
denveco Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ale i kratki się da zdemontować Licznik odeślą mi w poniedziałek, dojdzie do mnie we wtorek to pewnie w środę lub w czwartek uderzę do Marcina
kinky Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 18 marca koło godz 13 na terenie wojskowym w Konotopie (obok budowa Budimexu) brązowa S4 na ZST z klubowymi ramkami (chyba tło ramek było jasne). Koło 15 wyjeżdżała. Któż to?
marianek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kto przejeżdżał w sobotę niebieską b5 avant z naklejką klubową na klapie przez Drawsko ?
soulmaster3m Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Wyłapałem kilka A4, ale na rejestracjach spoza zachpom. Numerów nie pamiętam, ale jedna bordowa w cabrio (piękna) ktoś parkuje na PLNG? Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez soulmaster3m
MaciejK Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Pozdrowienia dla Martineza. Maile spotkanie na autostradzie w korku. Mila pogawędka i Martinez odjechał na dwóch kolach. ?
bediks Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Dzisiaj po 22 na krzywoustego b6 na dwururce zsl..... Avant na klubowej ramce, pozdro Ps fajne koło
coti1 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Często widuje ładne czarne b7 cabrio pod salonem toyoty na mieszka. Chyba coti -ego zgadza się to ja pozdro
martinez Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Pozdrowienia dla Martineza. Maile spotkanie na autostradzie w korku. Mila pogawędka i Martinez odjechał na dwóch kolach. Pozdro koleżko pozdro Bryka elegancko się prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi