tomeksikor81 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam Mam problem W audi a4 1.8 1995 rok prod.po porannym odpaleni mruga 3 razy taka duza prostokątna kontrolka jakby od hamulcy i powtarza sie 3 krotne piknięcie dzwiękowe.Nie mylic z kontrolką od ręcznego bo tamta jest mniejsza i okrąglą.Podpowiedzcie co to moze byc Dodam ze czasami grzeje sie tylnie lewe koło Pozdrawiam serdecznie..
tymk27 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 też mam to pipczenie.... z tego co wyczytałem na forum to albo padający akumulator albo możesz miec mało płynu hamulcowego
edar Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Sprawdź poziom płynu chłodzącego w zbiorniku wyrównawczym.
tomeksikor81 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Oczywiscie na czerwono mruga Jest prostokątna w srodku wykrzyknik jest w kole To mozliwe ze słaby akumulator bo jak rano w mrozy odpalalem to słabo krecil a dzis gdy sie ocieplilo to krecil lepiej i tego pikania nie bylo
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 no jak na czerwono, to słabe aQ, trzeba doładować i będzie OK
tomeksikor81 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dziekuje serdecznie za odpowiedz Pozdrawiam wszystkich i zycze Wesołych Swiat
Rekomendowane odpowiedzi