grzesu3 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam po świętach, a więc moja sprawa wygląda następująco: w wigilię wyjeżdżałem do rodziny w Lublinie i przed wyjzdem sprawdziłem bezpiecznik. Okazało się nę jest dobry, więc zalałem sobie płynu do butelki po płynie do okien i w drogę. Oczywiście aura nie sprzyjała i musiałem zatrzymywać się na "ręczne" mycie szyby ;( Nawet było ok, ale najgorzej to jak jakiś samochód przejeżdżał - musiałem w samej koszulinie uciekać przed ochlapaniem No ale Audiczka sprawiła mi miły prezent na święta. Gdy dojechałem na miejsce postanowiłem jeszcze raz sprawdzić (tak odruchowo, od niechcenia) i JĄ usłyszałem :> Wsio hula... widocznie powietrze podczas jazdy pomogło Dolałem zimowego płynu na max i zacząłem doceniać taki wynalazek jakim są spryskiwacze Poprostu nie ma jak AUDI No i gicio
janjazda Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam po świętach, a więc moja sprawa wygląda następująco: w wigilię wyjeżdżałem do rodziny w Lublinie i przed wyjzdem sprawdziłem bezpiecznik. Okazało się nę jest dobry, więc zalałem sobie płynu do butelki po płynie do okien i w drogę. Oczywiście aura nie sprzyjała i musiałem zatrzymywać się na "ręczne" mycie szyby ;( Nawet było ok, ale najgorzej to jak jakiś samochód przejeżdżał - musiałem w samej koszulinie uciekać przed ochlapaniem No ale Audiczka sprawiła mi miły prezent na święta. Gdy dojechałem na miejsce postanowiłem jeszcze raz sprawdzić (tak odruchowo, od niechcenia) i JĄ usłyszałem :> Wsio hula... widocznie powietrze podczas jazdy pomogło Dolałem zimowego płynu na max i zacząłem doceniać taki wynalazek jakim są spryskiwacze Poprostu nie ma jak AUDI heheh, miałem tak samo, co jakieś 10 km musiałem wyskakiwać i zapodawać śnieg na przednią szybę, 3 kilometry przed domem, pompka odżyła wcześniej też zalałem płyn na maxa
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 u mnie przed świętami było -15 i zamarzły tylko końcówki pompki normalnie hulały, ale już się rozglądam za podgrzewanymi spryskami , bo bez sprysków jest masakra jeździć
janjazda Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 to w 95 roku nie było podgrzewanych dysz??
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no u mnie niestety nie , a przy okazji nie wiecie czy dysze od a3 będą pasować
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no właśnie na oko są podobne, ale numery w ETCE sa różne, tyle że róznią się chyba tylko oznaczeniem modelu A4 8D0 955 988 A3 8L0 955 988 może podpasują
Rekomendowane odpowiedzi