Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 No i co takie marne drzewko będziemy mieli Prezes ja wiem że ty może masz w domu już prawie obumarłą choinkę ale na forum niech będzie porządna
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wszyscy się boją same panienki tutaj są [br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 22:04_________________________________________________Cieniasy :gwizdanie:
poziek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :evil: :evil:
jarko Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 No prosze, kozaczek sie znalazł :naughty:
poziek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 No prosze, kozaczek sie znalazł :naughty: ale o co chodzi ? jakiś zakaz był ? :gwizdanie:
pawelc Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 No prosze, kozaczek sie znalazł :naughty: Poziek to Twardziel
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :evil: :evil: :polew: Wiedziałem że to akurat Poziek zrobi :polew:
domjenick Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :evil: :evil: ...o tej porze Prezio nie siedzi na Forum,wiec Mu Świąt nic nie popsuje,a o tym byla mowa...wykozystałes moment lisie...
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Najwyżej dadzą sobie (Poziek <-> Prezes) po banie na 2 tygodnie
domjenick Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Najwyżej dadzą sobie (Poziek <-> Prezes) po banie na 2 tygodnie nie-dadza po banie najczesciej odwiedzajacym wątek... [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 01:10_________________________________________________ups...k**wa to ja...
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Najwyżej dadzą sobie (Poziek <-> Prezes) po banie na 2 tygodnie nie-dadza po banie najczesciej odwiedzajacym wątek... [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 01:10_________________________________________________ups...ku***a to ja... Oj joj
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 wiec Mu Świąt nic nie popsuje,a o tym byla mowa ale gdzie? co ? jak ?
domjenick Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ale gdzie? co ? jak ? nic,juz po wszystkim...
jarko Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 wiec Mu Świąt nic nie popsuje,a o tym byla mowa ale gdzie? co ? jak ? Wyłącz w końcu tego ignora to będziesz wiedział o co chodzi :naughty:
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 wiec Mu Świąt nic nie popsuje,a o tym byla mowa ale gdzie? co ? jak ? Wyłącz w końcu tego ignora to będziesz wiedział o co chodzi :naughty: To można ignorować Prezesa Że też wcześniej o tym nie wiedziałem :polew:
domjenick Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wyłącz w końcu tego ignora to będziesz wiedział o co chodzi :naughty: czyli i Poziek ignoruje Prezesa... z reszta wiemy o tym nie od dzis... :gwizdanie: ale w przeciwienstwie do reszty-Prezes moze to sprawdzic
andegrand Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 szkoda ze juz nie ma miejsc :wallbash: :wallbash:
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 szkoda ze juz nie ma miejsc :wallbash: :wallbash: nie płacz tylko pisz do Jarko żeby wpisał cie na liste rezerwowych
Rekomendowane odpowiedzi