GILI Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 sporo singli, więc Jarko, może załatw jakieś fajne d*py No ja myślę że nauczeni doświadczeniem (przez Poznaniaków ) w tym roku się p[ostarali o jakieś damskie towarzystwo zapomnieliście ...owieczki
Bieniek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 sporo singli, więc Jarko, może załatw jakieś fajne d*py Poziu już jedną załatwił - Scarlett :mysli:
Tomeks Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomnieliście ... owieczki :kox: :kox: sporo singli, więc Jarko, może załatw jakieś fajne d*py Poziu już jedną załatwił - Scarlett :mysli: dmuchana lala,model z brodą
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Odpindolić się od mojej Scarlett bo będę ze skarpy zrzucał :naughty:
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomnieliście ... owieczki Lipa, owiecek już nima... Po ostatnim zlocie i wizycie pewnego PO MO RZA NI NA górale się na kozice przerzucili... podobno :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Odpindolić się od mojej Scarlett bo będę ze skarpy zrzucał :naughty: To ją tam pilnuj bo ją wyobracam na parkiecie tak samo jak ty moją rok temu :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomnieliście ... owieczki Lipa, owiecek już nima... Po ostatnim zlocie i wizycie pewnego PO MO RZA NI NA górale się na kozice przerzucili... podobno :gwizdanie: pysznie [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________ Odpindolić się od mojej Scarlett bo będę ze skarpy zrzucał :naughty: To ją tam pilnuj bo ją wyobracam na parkiecie tak samo jak ty moją rok temu :gwizdanie: tak ci powiedzieli
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Odpindolić się od mojej Scarlett bo będę ze skarpy zrzucał :naughty: To ją tam pilnuj bo ją wyobracam na parkiecie tak samo jak ty moją rok temu :gwizdanie: nie narzekała :decayed:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:12_________________________________________________ tak ci powiedzieli Spoko, loko Pablo był czujny
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomnieliście ... owieczki Lipa, owiecek już nima... Po ostatnim zlocie i wizycie pewnego PO MO RZA NI NA górale się na kozice przerzucili... podobno :gwizdanie: pysznie [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:11_________________________________________________ Odpindolić się od mojej Scarlett bo będę ze skarpy zrzucał :naughty: To ją tam pilnuj bo ją wyobracam na parkiecie tak samo jak ty moją rok temu :gwizdanie: tak ci powiedzieli Nikt nie powiedział, widziałem jak wszystkie po kolei miały dancing Pozkowy [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:15_________________________________________________ Odpindolić się od mojej Scarlett bo będę ze skarpy zrzucał :naughty: To ją tam pilnuj bo ją wyobracam na parkiecie tak samo jak ty moją rok temu :gwizdanie: nie narzekała :decayed:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:12_________________________________________________ tak ci powiedzieli 2 dni nadgarstki ją napier&^$ wariacie, załatwię Ci koleżankę z You Can dance to Cię wykastruje
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomnieliście ... owieczki Lipa, owiecek już nima... Po ostatnim zlocie i wizycie pewnego PO MO RZA NI NA górale się na kozice przerzucili... podobno :gwizdanie: pysznie I ch*j ciekawe na co górale teraz się będą musieli przerzucić
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomnieliście ... owieczki Lipa, owiecek już nima... Po ostatnim zlocie i wizycie pewnego PO MO RZA NI NA górale się na kozice przerzucili... podobno :gwizdanie: pysznie I ch*j ciekawe na co górale teraz się będą musieli przerzucić Nie ważne, On wszystkiemu da rade
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomnieliście ... owieczki Lipa, owiecek już nima... Po ostatnim zlocie i wizycie pewnego PO MO RZA NI NA górale się na kozice przerzucili... podobno :gwizdanie: pysznie I ch*j ciekawe na co górale teraz się będą musieli przerzucić Nie ważne, On wszystkiemu da rade Tzn że nie przepuści niczemu co nie ucieka na drzewo
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 ty narzeczony tutaj o tej porze ? :naughty: narzeczona wyjechała na święta czy jak ?
Tomeks Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nie ważne, On wszystkiemu da rade Tzn że nie przepuści niczemu co nie ucieka na drzewo no bez przesady,panowie ...za dużo zbytecznego wysiłku
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 ...tu sie przeniesliście-a ja juz myslalem,ze wszyscy calkiem uciekli
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 ...tu sie przeniesliście-a ja juz myslalem,ze wszyscy calkiem uciekli na zlot byś się w końcu jakiś zapisał :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 ...tu sie przeniesliście-a ja juz myslalem,ze wszyscy calkiem uciekli na zlot byś się w końcu jakiś zapisał :gwizdanie: na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore
Rekomendowane odpowiedzi