lukaszr Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sprzedam swoje opłacone 2 osobowe miejsce za 700PLN :decayed: Nie jedziesz mój przyjacielu ??? Trudno ... tą decyzją utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że warto jechać, bo jednak zlot będzie udany Bo Pozia dorzuca gratis do pokoju :polew: On ma swoją miejscówkę w innym miejscu ... pokój mu niepotrzebny
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 parę miejsc zawsze jest do sprzedania :polew: sprzedam swoje opłacone 2 osobowe miejsce za 700PLN :decayed: coś tanio chcesz oddać .... coś mi tu śmierdzi Bo Pozia dorzuca gratis do pokoju :polew: a to wszystko jasne
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sprzedam swoje opłacone 2 osobowe miejsce za 700PLN :decayed: Nie jedziesz mój przyjacielu ??? Trudno ... tą decyzją utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że warto jechać, bo jednak zlot będzie udany parę miejsc zawsze jest do sprzedania :polew: sprzedam swoje opłacone 2 osobowe miejsce za 700PLN :decayed: coś tanio chcesz oddać .... coś mi tu śmierdzi bo zamierzam sprzedać te same miejsca kilku osobom
Tukan Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bo zamierzam sprzedać te same miejsca kilku osobom :decayed I sie wyjasniło
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bo zamierzam sprzedać te same miejsca kilku osobom masz łeb do interesów widzę
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bo zamierzam sprzedać te same miejsca kilku osobom masz łeb do interesów widzę baaaa
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Pamiętajcie że organizatorom należy się 40% - koszty operacyjne
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jakby organizatorzy szukali Managera do kontaków z Plebsem , coś na kształt Rzecznika to zgłaszam swoją kandydaturę Jak chcecie to 2 dni przed zlotem właśnie ja im mogę ogłosić że zlotu jednak nie będzie a zwrotów nie ma
kologo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam!! Mam pytanie na temat VII ogólnopolskiego zlotu a mianowicie czy jest mozliwość dołączenia sie do imprezy bez noclegu gdyż jestem z Bukowiny Tatrzańskiej. Pozdrawiam!
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam!! Mam pytanie na temat VII ogólnopolskiego zlotu a mianowicie czy jest mozliwość dołączenia sie do imprezy bez noclegu gdyż jestem z Bukowiny Tatrzańskiej. Pozdrawiam! Jak przyprowadzisz fajne koleżanki to ja będę robił wszystko żebyś się dostał na listę
Tukan Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam!! Mam pytanie na temat VII ogólnopolskiego zlotu a mianowicie czy jest mozliwość dołączenia sie do imprezy bez noclegu gdyż jestem z Bukowiny Tatrzańskiej. Pozdrawiam! Mysle ze napewno jest(zaraz organizatorzy cos napisza),ale pamietaj ze musisz miec zajebistego auto pilota zebys trafił potem do domu
kologo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Hehe koleżanki sie znajdą a co do auto pilota to nigdy nie zawodzi :tongue4:
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Hehe koleżanki sie znajdą a co do auto pilota to nigdy nie zawodzi :tongue4: mnie w Bukowinie zawiódł raz mi się grawitacja pojebała podczas skoku a dwa piętra mi się pokićkały
wojtekce Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Hehe koleżanki sie znajdą a co do auto pilota to nigdy nie zawodzi :tongue4: :gwizdanie: czyżby
lukaszr Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Hehe koleżanki sie znajdą Zagrywasz dość mocnymi argumentami :polew: Każde koleżanki mile widziane byle by były ładne i nie miały "oscypków" z braku higieny :naughty:
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam!! Mam pytanie na temat VII ogólnopolskiego zlotu a mianowicie czy jest mozliwość dołączenia sie do imprezy bez noclegu gdyż jestem z Bukowiny Tatrzańskiej. Pozdrawiam! Ależ ludziska są niecierpliwe... Odpiszę Ci na PW A to Bukowina w ostatni week
wojtekce Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Odpiszę Ci na PW :rolleyes myslisz że się załapiesz na koleżanki
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Odpiszę Ci na PW :rolleyes myslisz że się załapiesz na koleżanki Mnie tam góralki nie obce
kologo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jarko nie denerwuj sie. A z tą grawitacją w górach to jest różnie czasami wiatry wieją
Rekomendowane odpowiedzi