miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić :wink4 I Ty zas przyweziesz jedna cwiartke :polew: :polew: :polew: Krolu daj spokój z tym przepraszaniam na PW - przeca to żarty
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić :wink4 I Ty zas przyweziesz jedna cwiartke :polew: :polew: :polew: daj spokój z tym przepraszniam na PW Kraolu nie daj się WALCZ
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić :wink4 I Ty zas przyweziesz jedna cwiartke :polew: :polew: :polew: Się nie ciesz - w trica promil pójdzie, agresor się włączy to i z kopa dostaniesz solidnie
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeniek - niech pobrykaja troche dzieciaki Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:04_________________________________________________Tak to widzisz Trzeniek jest - płaczą od miesięcy, żeby im kase pożyczyć - że choć raz na zlota chcą pojechać - że w dwa lata odadzą - pożyczysz - i od razu kozaczą gada ten co na spotach w MaCu zawsze je jabłko :wink4: Dla tych z zadupia ... MaC -> to taka restauracja z hamburgierami [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:10_________________________________________________ Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić :wink4 I Ty zas przyweziesz jedna cwiartke :polew: :polew: :polew: Krolu daj spokój z tym przepraszaniam na PW - przeca to żarty Ty mi jeszcze wisisz jeden przelew za sobotę... :!:
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeniek - niech pobrykaja troche dzieciaki Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:04_________________________________________________Tak to widzisz Trzeniek jest - płaczą od miesięcy, żeby im kase pożyczyć - że choć raz na zlota chcą pojechać - że w dwa lata odadzą - pożyczysz - i od razu kozaczą gada ten co na spotach w MaCu zawsze je jabłko :wink4: Dla tych z zadupia ... MaC -> to taka restauracja z hamburgierami ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 A siostry jakiej miron nie posiadasz?? [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:14_________________________________________________Daj innym szanse na udaną zabawe [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:14_________________________________________________fatałaszek może jakiś podpasuje :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Trzeniek - niech pobrykaja troche dzieciaki Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:04_________________________________________________Tak to widzisz Trzeniek jest - płaczą od miesięcy, żeby im kase pożyczyć - że choć raz na zlota chcą pojechać - że w dwa lata odadzą - pożyczysz - i od razu kozaczą gada ten co na spotach w MaCu zawsze je jabłko :wink4: Dla tych z zadupia ... MaC -> to taka restauracja z hamburgierami :polew: Trzeniek - niech pobrykaja troche dzieciaki Niech coś mają z życia zanim w Bukowinie te kartony wódy będą wnosić [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:04_________________________________________________Tak to widzisz Trzeniek jest - płaczą od miesięcy, żeby im kase pożyczyć - że choć raz na zlota chcą pojechać - że w dwa lata odadzą - pożyczysz - i od razu kozaczą gada ten co na spotach w MaCu zawsze je jabłko :wink4: Dla tych z zadupia ... MaC -> to taka restauracja z hamburgierami ...........no Guru To teraz masz już przewalone w piątek
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Z tymi ciuchami dales po piz..e :polew: :polew: ale daj mu swojego t-shirta rozetnie zszyje bedzie mial dwa,albo zrobi z niego bluze
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz ciiiiiiiiiiiii nie mów im ile ważę, bo się przestana bać
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Z tymi ciuchami dales po piz..e :polew: :polew: ale daj mu swojego t-shirta rozetnie zszyje bedzie mial dwa,albo zrobi z niego bluze :disgust: :disgust:
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Z tymi ciuchami dales po piz..e :polew: :polew: ale daj mu swojego t-shirta rozetnie zszyje bedzie mial dwa,albo zrobi z niego bluze :polew: ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz ciiiiiiiiiiiii nie mów im ile ważę, bo się przestana bać Zawsze możesz ich na waleta po korytarzach na zlocie poganiać - może kto sie przerazi :polew:
jarko Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 żeś strasznie rozpuścił te sunie To już nie owieczki, kozice... Teraz Śląskie sunie :naughty:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz ciiiiiiiiiiiii nie mów im ile ważę, bo się przestana bać Zawsze możesz ich na waleta po korytarzach na zlocie poganiać - może kto sie przerazi :polew: :polew:
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 mam nauczkę było się odzywać :embarrassed: :polew: :polew:
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zawsze możesz ich na waleta po korytarzach na zlocie poganiać - może kto sie przerazi :polew:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 żeś strasznie rozpuścił te sunie To już nie owieczki, kozice... Teraz Śląskie sunie :naughty: Te a na tą twoją wiochę to najazd chcesz :bicz3:
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz ciiiiiiiiiiiii nie mów im ile ważę, bo się przestana bać Krolu jest mojej wagi no chyba że Guregoru zsiądzie mu z barana :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 żeś strasznie rozpuścił te sunie To już nie owieczki, kozice... Teraz Śląskie sunie :naughty: ładnym kózkom nigdy nie mówię nie ...byle nie mlaskały za bardzo :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie śmiejcie się chłopy - nie będzie tak wesoło, jak się który w ucieczce wy***przy o dywan ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz ciiiiiiiiiiiii nie mów im ile ważę, bo się przestana bać Krolu jest mojej wagi no chyba że Guregoru zsiądzie mu z barana :gwizdanie: 2 w 1
Rekomendowane odpowiedzi