Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz ciiiiiiiiiiiii nie mów im ile ważę, bo się przestana bać Krolu jest mojej wagi no chyba że Guregoru zsiądzie mu z barana :gwizdanie: żeś strasznie rozpuścił te sunie To już nie owieczki, kozice... Teraz Śląskie sunie :naughty: ładnym kózkom nigdy nie mówię nie ...byle nie mlaskały za bardzo :gwizdanie: Tak to już wiemy
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 żeś strasznie rozpuścił te sunie To już nie owieczki, kozice... Teraz Śląskie sunie :naughty: ładnym kózkom nigdy nie mówię nie ...byle nie mlaskały za bardzo :gwizdanie: Tylko gumiaczki czerwone należy wdziać
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 żeś strasznie rozpuścił te sunie To już nie owieczki, kozice... Teraz Śląskie sunie :naughty: ładnym kózkom nigdy nie mówię nie ...byle nie mlaskały za bardzo :gwizdanie: Tylko gumiaczki czerwone należy wdziać Jeden zeby nie sp***doliła
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ...........no Guru [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:11_________________________________________________Krolu kase Ci pożyczyłem ( w końcu obiecałem ) ale z ciuchami mogę nic nie wymyśleć u mnie w domu nikt nie ma takiego rozmiaru ) - musisz jechać w tym co masz ciiiiiiiiiiiii nie mów im ile ważę, bo się przestana bać Krolu jest mojej wagi no chyba że Guregoru zsiądzie mu z barana :gwizdanie: 2 w 1 Dla ścisłości to tam pisze "zsiądzie mu z barana" to bez skojarzeń mi tu
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 No mi o trójkącik nie chodziło absolutnie
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widzicie tak rozkręciłem spoty gliwickie.. a nie jakiś miron.. :decayed: :decayed:
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 No mi o trójkącik nie chodziło absolutnie Jaaasssnnnneee [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:26_________________________________________________ Widzicie tak rozkręciłem spoty gliwickie.. a nie jakiś miron.. :decayed: :decayed: :polew: :polew:
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widzicie tak rozkręciłem spoty gliwickie.. a nie jakiś miron.. :decayed: :decayed: Kurna - Trzeniek wysiada ze swoją pasją do powiększania TRZcionki :polew:
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widzicie tak rozkręciłem spoty gliwickie.. a nie jakiś miron.. :decayed: :decayed: jak ja rozkręcałem Gliwickie to Ty jeszcze po komisach za A4 biegałeś a info o klubach w bibliotekach szukałeś
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Widzicie tak rozkręciłem spoty gliwickie.. a nie jakiś miron.. :decayed: :decayed: jak ja rozkręcałem Gliwickie to Ty jeszcze po komisach za A4 biegałeś a info o klubach w bibliotekach szukałeś no i nabiliście przez ten czas aż 40 stron w 7 miesięcy :naughty: :naughty: :naughty: prawie jak LUBLIN :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 kto następny napisze pod tym postem ma gratisowe odliczanie do 17 u Cubera :gwizdanie: :decayed:
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 kto następny napisze pod tym postem ma gratisowe odliczanie do 17 u Cubera :gwizdanie: :decayed: :polew: I tak nie jadę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:33_________________________________________________A w Krakowie dopiero na Wielkanoc będę
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 kto następny napisze pod tym postem ma gratisowe odliczanie do 17 u Cubera :gwizdanie: :decayed: :polew: I tak nie jadę :gwizdanie: spoko , Cuber jeździ do Legnicy Będziesz miał kropka w realu :polew:
KOval81 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Nosz kurna - to ja cofam, co napisałem i nie myślałem o tym, co się mogło wydawać, że myślałem :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:35_________________________________________________pardon :laghing2:
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ty siedź cicho - bo dam mu krawata :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Przyszedł Pomorzowianianin Pomorszak Bieniek i zj***ł temat , wszyscy uciekli [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:50_________________________________________________Tomeks , pamiętaj o jodzie w słoiku :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Przyszedł Pomorzowianianin Pomorszak Bieniek i zj***ł temat , wszyscy uciekli Ty zostales
Rekomendowane odpowiedzi