Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Przyszedł Pomorzowianianin Pomorszak Bieniek i zj***ł temat , wszyscy uciekli Ty zostales Bo ja małolacie lubie Pomorze
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Przyszedł Pomorzowianianin Pomorszak Bieniek i zj***ł temat , wszyscy uciekli Ty zostales Bo ja małolacie lubie Pomorze To,ze z Tomeksem macie sie ku sobie to wszyscy wiemy.Tylko po co wciagasz w to cale pomorze?? :mysli:
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 To,ze z Tomeksem macie sie ku sobie to wszyscy wiemy.Tylko po co wciagasz w to cale pomorze?? :mysli i się doigrałeś,zaraz na YT będzie filmik :gwizdanie:
poziek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 To,ze z Tomeksem macie sie ku sobie to wszyscy wiemy.Tylko po co wciagasz w to cale pomorze?? :mysli i się doigrałeś,zaraz na YT będzie filmik :gwizdanie: Tomeks dawaj filmik nie bądź piz*ka
KOval81 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 To,ze z Tomeksem macie sie ku sobie to wszyscy wiemy.Tylko po co wciagasz w to cale pomorze?? :mysli i się doigrałeś,zaraz na YT będzie filmik :gwizdanie: Tomeks dawaj filmik nie bądź piz*ka Idę zaraz spać - czekałem przed kompem całą noc na ten show a tu pipa [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 11:11_________________________________________________Mientczaki
Tomeks Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nawet PW nie pisał,tylko od razu dzwonił z płaczem,żebym nie wklejał ...zrozumcie mnie,chłopak ze wstydu nie pojedzie do Bukowiny,a kto wtedy bedzie mi drinki nosił :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nawet PW nie pisał,tylko od razu dzwonił z płaczem,żebym nie wklejał ...zrozumcie mnie,chłopak ze wstydu nie pojedzie do Bukowiny,a kto wtedy bedzie mi drinki nosił :gwizdanie: Te urocze niewiasty ze zdjęcia lejących pod laskiem :polew: Dasz sobie rade bez Trzenia - nie ma się co pitolić, tylko wklejać tego fikołeczka
KOval81 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Perwers Tomeks coś biedulę Trzenia szantażował i ..upa z tego filmu wyszła - na układy nie ma rady - dogadali się pewnie
Tomeks Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Perwers Tomeks coś biedulę Trzenia szantażował i ..upa z tego filmu wyszła pierwsze słyszę :gwizdanie: chodziło o Bieńka
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Perwers Tomeks coś biedulę Trzenia szantażował i ..upa z tego filmu wyszła - na układy nie ma rady - dogadali się pewnie widzę że kolega ma problem z komunikacją , dokładnie lewej półkuli mózgowej z prawą :polew: Koval , przecież chodziło o Bienka a nie o mnie , czytaj ze zrozumieniem lub użyj funkcji ktoś mnie wy***ał z listy :mysli: a zapłaciłeś? jak tak to pisz do Jarko [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 16:41_________________________________________________ Perwers Tomeks coś biedulę Trzenia szantażował i ..upa z tego filmu wyszła pierwsze słyszę :gwizdanie: chodziło o Bieńka dokładnie ... Tomeks , Koval naprawdę prosi się o liczenie by Cuber :naughty:
Korzeń Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 pisałem dwa razy, ale PW giną Pewnie znowu Poziek czyta.
jarko Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 ktoś mnie wy***ał z listy :mysli: Ja Brak wpłaty, brak info na PW - termin minął :gwizdanie: Jeżeli jednak nastąpił jakiś błąd w tym co napisałem to pisz na PW, zaraz sprawę wyprostujemy EDIT pisałem dwa razy, ale PW giną Pewnie znowu Poziek czyta. Ja nic nie dostałem, do kogo pisałeś :?: Do Poźka
Korzeń Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 kutfa napisałem dwa PW daj gg[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 16:52_________________________________________________Nieeeeeeee do ogra pisałem jednak do Ciebie jarko
jarko Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Nieeeeeeee do ogra pisałem No to sie wyjaśniło Menda jedna nie przyznał się i wyleciałeś Pewnie to celowo zrobił :gwizdanie: Napisz do mnie to coś pomyślimy
Korzeń Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 :thumbup: :thumbup: :drinks: :banan: :travolta: :buhaha: :radocha: :friends:
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Nieeeeeeee do ogra pisałem No to sie wyjaśniło Menda jedna nie przyznał się i wyleciałeś Pewnie to celowo zrobił :gwizdanie: Napisz do mnie to coś pomyślimy będziesz spał w aucie
Rekomendowane odpowiedzi