Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.8] Mój Władca Pierścieni A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hehe, ale w ksiazce mojej niemieckiej jest 191 km/h i 11,9 do 100 .

Diesel 66 KW ma 184 km/h i 13,3 do 100 a 81 KW ma 196 km/h i 11,5 do 100 .

To na to wychodzi, ze ksiazki byly rozne, albo kazda do danego samochodu. :lol:

U mnie diesel ma max 192. :mrgreen:

Opublikowano
Diesel 66 KW ma 184 km/h i 13,3 do 100

to swoim już leciałem 194 i nadal miał ochote, moze na max'a 200, i co z danymi z książki ??

Opublikowano
to swoim już leciałem 194 i nadal miał ochote, moze na max'a 200, i co z danymi z książki ??

No i Ty masz 90 KM .... To ciekawe ciekawe. Ksiazki byly rozne na zgrzewie pisze jaki nr, ja mam Audi A4 deutsch 7.95 , spalania tez sa i tez zanizone :mrgreen:

Opublikowano

Dieselek 81kW spokojnie pojdzie ponad 200Km/h ja mam 84kW nie wielka to roznica ale jechalem juz ponad 200Km/h :mrgreen:

Opublikowano
Dieselek 81kW spokojnie pojdzie ponad 200Km/h ja mam 84kW nie wielka to roznica ale jechalem juz ponad 200Km/h :mrgreen:

z tym spokojnie to troszke przesadziles .... ;-)

Opublikowano

Przed wiruskiem "dość spokojnie " pojechałem 190km , w lipcu zobaczę jak będzie jechał po zmianach :smile:

Opublikowano

No nie wiem nie wiem :razz: samochod sportowy to napewno nie jest i nie jechalem 200Km/h z gorki tylko na prostej drodze ale wycisniecie 200Km/h nie jest znow czyms bardzo bardzo trudnym :smile:

Opublikowano

Przed wiruskiem "dość spokojnie " pojechałem 190km , w lipcu zobaczę jak będzie jechał po zmianach :smile:

panowie ... ustalmy jedna rzecz .... spokojnie to my osiagamy 140-150 bo po dalszym wcisinieciu pedalu gazu autko dalej przyspiesza .. natomiast 200 km/h to juz meka dla tego silnika .... i dalsze naciskanie gazu nic nie daje albo poprostu juz mokasyn opiera sie o podloge ... :twisted:

Opublikowano
panowie ... ustalmy jedna rzecz .... spokojnie to my osiagamy 140-150 bo po dalszym wcisinieciu pedalu gazu autko dalej przyspiesza .. natomiast 200 km/h to juz meka dla tego silnika .... i dalsze naciskanie gazu nic nie daje albo poprostu juz mokasyn opiera sie o podloge ...

spanky , widziąłeś jak napisałem "dość spokojnie " :razz: To nie jest cytat, tak jak piszesz bez problemu jest 160 dalej to już długa prosta , wiatr, gorka... :mrgreen:

Opublikowano

Nie wiem jak jest w TDI ale ja swoim 1.6 to spokojnie mogę się rozpędzić do 150 no może 160 km/h ale prędkość w granicach 210 km/h to już trzeba się troche pomęczyć.

Opublikowano
Nie wiem jak jest w TDI ale ja swoim 1.6 to spokojnie mogę się rozpędzić do 150 no może 160 km/h ale prędkość w granicach 210 km/h to już trzeba się troche pomęczyć.

No dokladnie, to 160 leci super, pozniej trzeba sie troche napocic , ale leci leci , co moze to jedzie :mrgreen:

Opublikowano

Nie wiem jak tam u was ale moje miarowo ciągnie w całym zakresie i jedynie szumy powietrza stają się dokuczliwe.

Opublikowano

adadur, a jaki masz max??

Opublikowano

Hmmm ... ciekawe rzeczy tutaj wypisujecie ... ale sam jestem ciekaw tego co mój traktor pokaże na autostradzie ... katalogowo 192 km/h.

A moze ktos z klubowiczow juz testowal v-max w B5 TDI (AFN) quattro ?

Opublikowano

AJM ośka 210 na prostej wiec Twoj katalogowe musi isc

Opublikowano

to jak obaczysz to sie chwalnij :D

Opublikowano
to jak obaczysz to sie chwalnij :D

Mam nadzieje ze pojedzie wiecej niz moje B4 (205 km/h) :wink:

Opublikowano

a B4 to co dokladnie bylo?? 1.9 90KM na osce?? heh a wogole powiedz co to jest ten silnik 1Z... pierwsze TDI z tego co mi sie wydaje, ale co wiecej...wogole to nie chcesz tej 80 sprzedac??

Opublikowano
a B4 to co dokladnie bylo?? 1.9 90KM na osce?? heh a wogole powiedz co to jest ten silnik 1Z... pierwsze TDI z tego co mi sie wydaje, ale co wiecej...wogole to nie chcesz tej 80 sprzedac??

Tak 1,9 na osce jak to nazwales ;)

Gwoli scislosci pierwszym silnikiem TDI był 1T czyli 2,5 TDI 120 KM 5-cylindrowy rzędowy (premiera 1990 rok) , ktory nie mial nawet przeplywomierza :mrgreen: 1Z byl drugim w kolejnosci (premiera 1991 rok)

Sprzedawac bede za jakichs czas :wink: