Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja bym nie malował bo po co A po to bo ladniej wyglada. :mrgreen:
Radek321 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja wiem czy to tak ładniej wygląda :?:
Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja wiem czy to tak ładniej wygląda A widziales wogole A4 z pomalowanymi dokladkami :?:
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja wiem czy to tak ładniej wygląda A widziales wogole A4 z pomalowanymi dokladkami :?: A Pikus Ty widziales?? Jestem ciekawy jak to bedzie na jasnym, ale wydaje mi sie ze bardzo ok
Radek321 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 A widziales wogole A4 z pomalowanymi dokladkami Widziałem i mi się to niepodoba
Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 A Pikus Ty widziales?? Jestem ciekawy jak to bedzie na jasnym, ale wydaje mi sie ze bardzo ok Murzyn, ja to mam mala kolekcje zdjec z roznymi A4 i jest tam kilka z pomalowanymi i mi sie podoba. Boje sie czy przez to nie zmniejsza mi sie wizualnie kola i ze bedzie smiesznie wygladal. Widziałem i mi się to niepodoba No i wszyscty Twoje zdanie poznali. O gustach i guscikach sie nie dyskutuje. :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Murzyn, ja to mam mala kolekcje zdjec z roznymi A4 i jest tam kilka z pomalowanymi i mi sie podoba. Boje sie czy przez to nie zmniejsza mi sie wizualnie kola i ze bedzie smiesznie wygladal. to wstaw kilka tu, albo przeslij mi mailem...
pet3r Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 wstaw, najlepiej auta z jasnym i ciemnym nadwoziem (jesli masz)
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 [ Dodano: 2006-06-23, 22:38 ] ten element tez bym malowal...wyglada to slicznie szczegolnie na jasnym...autko 3 lata mlodsze
Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 ten element tez bym malowal...wyglada to slicznie szczegolnie na jasnym...autko 3 lata mlodsze Ale to jest bardzo elastyczne i boje sie, ze moze lakier od tego odpryskiwac. :neutral:
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 spytam sie lakiernika...mysle ze nie bo w 206 w zderzaku sa czarne elementy tez elastyczne i nie bylo problemu po pomalowaniu
Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Murzyn, zaraz powoli moze i bym pomalowal ale przeciez nie dosc, ze kupilem juz lampki i sie zadluzylem to dzisiaj doszla mi do malowania tylnia klapa. Te elementy trzeba sobie odpuscic. :mrgreen: Pewnie jak dobrze sie je przygotuje i odpowiednie specyfiki uzyje to bedzie sie trzymac.
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 hehe ja mysle o malowaniu swoich...tez mam 1 element do malowania to od razu zrobie wszystko
Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 No ja w sumie farby to mam 1,5 litra wiec na troche starczy elementow. Do tego dowiedzialem sie, ze mam lakier perlowy :shock: Zielony perlowy. Cos sie tam swiecilo i wydawal sie dla mnie dziwny ale dopiero jak dostalem puszke to na niej bylo napisane. :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 a co to za lakier? Z tego co sie orientuje (bo tez mam perlowy) to strasznie wazna jest jakos lakieru, podkladu i bezbarwnego, jak rowniez czas nakladania, suszenia itd...kurcze to lakierowanie wydaje sie proste, a jednak w rzeczywistosci trza sie na tym znac...a jeszcze lakier powinien miec fakture (tzw baranek)
Pikuś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2006 No ja mam z PPG podobno bardzo dobre lakiery. Co do jego nakladania i wlasciwosci to nie wiem nic bo kompletnie na tym sie nie znam. Ale czy go sie jakos inaczej kladzie to chyba nie. Napewno jest drozszy od zwyklego, Co do baranka to ja na to mowie, ze wyglada jak "skórka cytryny" :mrgreen: Jak mozesz to dowiec sie swojego lakiernika co i jak z tymi lakierami podkladami bo ja ze swoim to nei wiem kiedy bede sie widzial.
Gość Murzyn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 ok, postaram sie jutro, a jek nie to poniedzialek
wojtas-audi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ładnie to wyglada, ale na srebrnym dziwnie bardzo dziwnie, az nie pasuja te srebrne dokladki :mrgreen:
Radek321 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Lakier perłowy jest bardzo trudno dobrać tak żeby się nieróżnił A to ciemne audi to widziałem na żywo
Rekomendowane odpowiedzi