radek4359 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Dzisiaj wyjechałem swoim samochodem, wszystko bylo ok do czasu pojezdzilem po mieście i pojechałem w trase po okolo 30 km Hamulec powoli zaczalzanikac tzn wciskalem a on szedł do spodu, 6 dni temu mialem przypadek ze reczny nie chcialpuscic bo przymarł ale puscil i wszystko bylo ok pozniej juz tylko auto na biegu zostawialem. Z tyłu mamklocki i tarczedo wymiany bo slychac blache jak sie tlucze o tarcze, mialem to zrobic jutro ale teraznie wiem co sie stalo, ABS dziala i kontrola trakcji tez wiem bo jak wcisnalem hamulec do spodu, zaczal on hamowal nalodzie i czulem ABS tylko ze droga hamowaniabyla bardzo dluga boslabo lapie mi hamulec , nic sie nie swieci, zadna awaria. płynhamulcowy nie ubywa, czy moze byc to wina klockówi tarcz juz czy mogło pujść coś więcej ??
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Twojego posta nie da sie zrozumiec. Postaraj sie dokladniej i jasniej opisac problem...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 NIE DO WIARY kolego podjedz do mechanika zanim Sobie i komuś zrobisz krzywdę [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 08:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_brak_hamulcow-t108679.0.html a może
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 [...] Z tyłu mamklocki i tarczedo wymiany bo slychac blache jak sie tlucze o tarcze, mialem to zrobic jutro ale teraznie wiem co sie stalo [...] rzeczywiście trudno to wszystko ogarnąć ale Ten tekst mówi kolego o wszystkim! Nie zastanawiaj się juz dłużej co się stało tylko jedź jak najszybciej do mechanika i zrób te hamulce! To jest jakaś masakra! :shocked:
radek4359 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 haha a no masakra kupilem nowe tarcze i klockitył, zacisk poszedłipłyn wyciekł
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 haha a no masakra kupilem nowe tarcze i klockitył, zacisk poszedłipłyn wyciekł Mówiłeś, że płyn hamulcowy nie ubywa ale tak czy siak SUPER, że hamulce będziesz miał git!
Rekomendowane odpowiedzi