Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Co to jest ? zdjęcia!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a no masz racje to będzie ta firma tylko nie bardzo orientuje sie co na robi jutro zadzwonie do niej i poprosze by powiedzieli co to będzie

http://www.allegro.pl/item872692955_antena_samochodowa_plaska_wew_gsm_okazja.html

mam

Takie cos dostalem:

jest to antena gsm służąca do poprawy sygnału telefonu komórkowego w samochodzie w urządzeniu głośnomówiącym

ktoś wie jaki sprzet jest potrzebny do tego zestawu

Opublikowano

Jezeli chodzi o to coś na przedniej szybie to mam to samo. U mnie jest to antena od zestawu głośnomówiącego Audio2000 ("centralka" umieszczona za panelem klimy).

Opublikowano

witam

ponownie zostawiłem ten temat, ale teraz mając trochę czasu znowu go ruszyłem, ten kabelek o którym mowa wyżej jest podłączony do takiego

8ed5edd41e7795b9med.jpg

3152b7f7ae370a2emed.jpg

i kolejne pytanie co to za centralka ewentualnie jak to uruchomić itp

Opublikowano

Mi to wyglada na doposazony telefon, ale niekoniecznie zestaw glosnomowiacy. Moze niekoniecznie kompletny i czesciowo zdemontowany przez jakiegos patalacha (sadzac po ucietych kabelkach pod lampa w podsufitce)

Opublikowano

na Twoim miejscu olał bym tego BUREGO i założył oryginalny moduł bluetooth :wink4:

Opublikowano

dziś znowu rozebrałem schowek, i wyciągłem tą centralke,

i to jest takie cos

http://www.allegro.pl/item1073626313_zestaw_glosnomowiacy_bluetooth_thb_bury_cc9045.html

czy ktoś takiego czegoś używa?

jak to skompletować?

Przecież na tej stronie z allegro, do której link podajesz masz /w języku polskim/ instrukcję obsługi i montażu. Masz też listę kompatybilności :naughty:.

Opublikowano

hmm teraz zadzwoniłem

do bury z mileca i wajcha

to jest jakiś system 8 i to jest tylko z uchwytem samochodowym, a nie z pilotem jak na zdjęciu, a to mnie nie urządza, bo po co mi taki kikut:)

dlatego wale:P :wallbash:

do zamknięcia:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...