Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Są jacyś chętni na wieczorne napier.... Godziny do ustalenia Tutaj zajawka: Tutaj Multi :
swiezak84 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a na pc czy konsole? bo ja mam na x360
wuju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 sory za ot ale może ktoś wie co zrobić z tym ze mam jakieś dziwne znaczki zamiast tekstu w grze
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 sory za ot ale może ktoś wie co zrobić z tym ze mam jakieś dziwne znaczki zamiast tekstu w grze jakie znaczki? w tej grze? zrób fote lub prt sc
wuju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 zaraz zainstaluje jeszcze raz i wrzucę
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Panowie do grania słuzą konsole , PC jest do pisania prac dyplomowych/magisterskich :polew: :polew: :polew:
bialy986 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja jestem chętny do wspólnego naparzania w CoD MW2 na PC.W pierwszej części też grywam a drugą multiplayer dopiero poznaje więc nie mam dużej wprawy
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja jestem chętny do wspólnego naparzania w CoD MW2 na PC.W pierwszej części też grywam a drugą multiplayer dopiero poznaje więc nie mam dużej wprawy My też dopiero zaczynamy więc luzik Mój nick w Steamie jest taki sam jak tutaj
bialy986 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ok,mój nick to Bialy i zazwyczaj gram w DM bez drużyny MW.
Booster Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 @Wuju Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej, powinno pomóc.
GILI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zarąbista napiepszanka Grałem w dwóję już dawno temu, nie przeżył bym jak by mnie teraz Trzeniek okładał
aju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja gram tylko w hard sztab pro :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zarąbista napiepszanka Grałem w dwóję już dawno temu, nie przeżył bym jak by mnie teraz Trzeniek okładał możemy jutro wieczorkiem pograć chwilkę ja gram tylko w hard sztab pro :gwizdanie: tzn?
aju Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 tzn? tryb w MW2 musisz zdobyc sztab (laptopa) i utrzymać ko kilkadziesiąt sekund zeby go nie przejęli przeciwnicy
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dzisiaj ok 22 możemy pograć gdyby byli chętni :gwizdanie: tzn? tryb w MW2 musisz zdobyc sztab (laptopa) i utrzymać ko kilkadziesiąt sekund zeby go nie przejęli przeciwnicy no tak
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ok,mój nick to Bialy i zazwyczaj gram w DM bez drużyny MW. sorry odrzuciłem zaproszenie bo nie wiedziałem kim jestes, teraz akceptuje
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ok,mój nick to Bialy i zazwyczaj gram w DM bez drużyny MW. sorry odrzuciłem zaproszenie bo nie wiedziałem kim jestes, teraz akceptuje teraz Kumple a w grze
Rekomendowane odpowiedzi