pietrekk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam, Ostatnio chciałem sobie w moim b5 zrobić tą lukę do przewożenia nart. Zaglądam od strony bagażnika no wszystko wyglądało fajnie, wydawało mi się, że wystarczy wyłamać ta blache i luka gotowa, jednak jak się okazało wyłamanie blachy nic nie da bo za nią jest tapicerka. Czy ktoś może doradzić jak się za to zabrać albo gdzie to można wykonać we wrocławiu i ile taka przyjemność kosztuje? pozdrawiam
cobradd Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 musiałbyś sobie przerobić kanapę na dzieloną składaną, składasz wtedy jedną część oparcia i narty, snowbordy itp wchodzą miodzio.
pietrekk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 no tak ale u mnie sie wogle kanapa nie składa. jest tylko miejsce na zrobienie luki w miejscu podlokietnika.
.Pablo. Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mój kolega ma b6 i tam właśnie jest taki luk na narty jest tylko jeden minus mieści się tam tylko jedna para nart a o włożeniu deski można zapomnieć i powiem ci że najlepszym wyjściem jest "trumna" na dach rewelacyjne rozwiązanie co prawda jeszcze nie mam swojej ale od szwagra pożyczam i jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania.
karolowoj Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgadzam się w stu procentach z kolegą wyżej niepotrzebnie się męczyć z przeróbką bo to nie jest gra warta świeczki, a trumna jest najlepszym rozwiązaniem oczywiście jesli ma się gdzie ją umiejscowić
tuziu Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 w swojej a4 mam podobnie .... siedzenia się nie składają i od strony bagażnika jest blacha na całym oparciu (duży minus no ale jakieś musi mieć - przynajmniej ten mój model) ... też myślałem o jakimś zamontowaniu czy jakimś sprytnym dorobieniu rękawa ... i coś mi się wydaje że trzeba będzie zainwestować w jakiś bagażnik ... pozdrawiam Tuziu
sołtys85 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 U mnie pod złożeniu podłokietnika jest klapka, z któej wyciąga się rękaw ortalionowy i wkłada narty. Nigdy tego nie robiłem bo jeżdżę na desce ale inżynierowie chcieli dobrze
Rekomendowane odpowiedzi