VWTEDE Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 witam poszukuje namiarów na niemiecką firmę u ktorej za pośrednictwem internetu można zamówić gotowe zmodyfikowane mapy do danych sterowników. będę wdzięczny za kadzą pomoc
szogun0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wszyscy mają z "niemieckiej firmy" gotowce.
VWTEDE Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wszyscy mają z "niemieckiej firmy" gotowce. ja tam nie wiem, wiem tylko ze chce to sobie i ojcu sam zaaplikować, mieszkam na stałę w uk i tak sobie chce przy okazji pokombinować
grzes1150 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wszyscy mają z "niemieckiej firmy" gotowce. :polew: wkońcu ktoś prawdę powiedział
spanky Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jakie to maja byc pojazdy? napewno pasek AVB ... a nie wiadomo czym jezdzi papa .... p.s a jakie to ma znaczenie ... ? p.s 2 skoro kolega sam chce sobie to zaladowac to moze sam wyciagnac oryginal ... wiec po co szukac gotowca ... p.s 3 dlaczego akurat niemiecka ?
spetsnaz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 p.s 3 dlaczego akurat niemiecka ? bo wszystko niemieckie jest najlepsze.. np FILMY
szogun0 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Hahaha. Jasne, jak z AEB wykrzesają 195 KM samym programem, to kupie sobie u nich taki chip.
OLO_GDA Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 to jest nic. z 3.0tdi masz 300 kunia kupujesz przez e-mail, jak sie silnik za tydzien rozpadnie to tez przez email beda Ci go naprawiac
domjenick Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Panowie-chłopak szuka porady-nie odbijajcie od tematu :gwizdanie:
OLO_GDA Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Panowie-chłopak szuka porady-nie odbijajcie od tematu :gwizdanie: szukal firmy - dostal namiar wiec proade dostal. teraz powiniene sie zastanowic czy az tak bardzo nie lubi swojego auta zeby mu aplikowac cos takiego... ale jakos ciezko mowic o tak oczywistej sprawie powaznie.... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi