akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A ja nie namawian nikogo każdy jest tam gdzie mu odpowiada Forum bwm też jest podobne ciekawe kto od kogo kopiuje Nie linczuje nikogo jak ktoś wybierze coś innego bo to wybór każdego z osobna...
czarny Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 ciężko by było bo ja mam do opola prawie 60 km:) ja mam do wawy 80km i bywały miesiące że byłem co tydzień ale tu o kasie trzeba myslec:D a czy byly by przeciwności gdybym np uczestniczyl od czasu do czasu w spocie od nich;> wiem ze by sie osoby znalazly ale znajac zycie bylo by bardzo ciezko pewnie z organizacja, tym bardziej ze widzialem ze wiecej osob jest z nysy.... a czy da rade sprawdzić ile osób jest z opolskiego na forum? można bylo by powysyłać wiadomośći do nich:D
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Forum bwm też jest podobne ciekawe kto od kogo kopiuje Tworząc podział forum nie wzorowałem się na żadnym polskim forum.Zerknąłem na kilka for zagranicznych [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 10:50_________________________________________________ a czy da rade sprawdzić ile osób jest z opolskiego na forum? można bylo by powysyłać wiadomośći do nich:D Wchodzisz w "użytkownicy" wpisujesz Opole lub inne miasta i znajduje Ci ludzi
krzyniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a czy da rade sprawdzić ile osób jest z opolskiego na forum? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search wysyłaj
poziek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a czy byly by przeciwności gdybym np uczestniczyl od czasu do czasu w spocie od nich;> myślę, że nie ale wiem od kilku osób właśnie z tamtego rejonu, że oni na spotach jadą w kolejarza tak grupowo, od razu, podobno nawet nie używają kremów intymnych
Korzeń Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a czy byly by przeciwności gdybym np uczestniczyl od czasu do czasu w spocie od nich;> myślę, że nie ale wiem od kilku osób właśnie z tamtego rejonu, że oni na spotach jadą w kolejarza tak grupowo, od razu, podobno nawet nie używają kremów intymnych Źle Ci bez kropka? Kolego. Zbliża się Zlot Ogólnopolski. Zachęcamy do uczestnictwa, poznasz forum i ludzi z forum. Pomimo, że miejsc nie ma na pewno ktoś się wykruszy i znajdzie się miejsce dla Ciebie.
Flyer Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie ma sensu ciagnac tego tematu dalej.
Rekomendowane odpowiedzi