tommylee Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Witajcie, jak w temacie, polećcie jakiś dobry kontakt gdzie można taką navi kupić i założyć, najlepiej w dobrej cenie
stefek Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Jeśli chodzi o zakup to zagadaj napriva z alvaralvaro78.On pewnie ci pomoże a jeśli chodzi o montaż to powinieneś sam sobie poradzić- to naprawdę nie jest trudne.
alvaro Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 sprzęt dawaj na PW a instalacja : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0 stefek jak chodzi sprzęt ?? dlaczego nie pokusiłeś się na ori antenę ?? ( widziałem niezłe zakupy poczyniłeś na Allegro... )
stefek Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Dzięki Łukasz- navi lata super!Niestety nie ma nikogo kogo znam w Bxl żeby mi zrobić kodowanie do FIS-a.Jeśji chodzi o antenkę-kupiłem i założyłem ori tylko nie podpinałem-nie chciało mi się ciągać tych kabli po całym aucie.Ale wygląd -gitara!Polecam wszystkim-a klimatronik docinałem i jestem z tego bardzo zadowolony,bo)raz że ori,)dwa że to wbrew pozorom wcale nie jest trudne-trzeba się tylko odważyć!Do tego polecam piłkę do cięcia metalu i dobry,drobny pilnik do wyrównania krawędzi.Jak znajdę chwilę to zrobię i zarzucę jakieś foto.
alvaro Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 stefek to fotki wrzuć od razu tu : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12081.0
ctv Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 jesli chcesz miec profi montaz ,na ori wiazkach to zapraszam
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Profi montaż na ori wiązkach, ori stelażu 2din, z wyświetlaniem wszystkiego na fisie i wogóle na tip-top to koszt 900 złotych w Wawie na ul. Połczyńskiej. Jak coś to pisać PW podam namiary. Mógłbym też polecić CTVa ale jakoś tak cenowo chyba dwukrotnie więcej sobie życzą W Lublinie są zamożni klienci widać
alvaro Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 poziek W Lublinie są zamożni klienci widać bez kitu !!
ctv Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 ja nie robie tego dla funu tylko dla pieniedzy,pozatym pierwszy w polsce postawilem ta navi
Rekomendowane odpowiedzi