slepy Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 te 2 miałem ostatnio po 150zł za sztukę kubełki
wojciu0308 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 kurrrrr... dlaczego ja tego nie wiedzialem
slepy Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 jak znajdę namiar na tego typa to Ci podeślę info, bo miałem brać cały komplet, bo był grzany, ale nie dał mi odpowiedzi ile za komplet
stach.. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 hahaha te z pierwszego linka to nie pokrowce nawet boczek na drzwiach obszyty pod kolor :gwizdanie: Chyba że też ma pokrowce na boczki drzwi :kox:
wojciu0308 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 jak znajdę namiar na tego typa to Ci podeślę info, bo miałem brać cały komplet, bo był grzany, ale nie dał mi odpowiedzi ile za komplet oki bede wdzieczny
Armi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja juz u kogos to widzialem w aucie na forum takiej zielonej audi w sedanie jak dla mnie padka szkoda kasy lepiej uzbierac i kupic komplet niz bawic sie w taki syf ;/ na zdjeicu wszystko ladnie zawsze wyglada gorzej w rzeczywistosci Chodziło o auto skyliner89. Wojciu, spójrz sobie w jego profil i zobacz, że nie wygląda to fajnie. Za 1k spokojnie wyrwiesz czarną tylko musisz się naszukać. Ogólnie jestem zdania, że lepiej kupić używane fotele niż założyć pokrowce. Tym bardziej, że cenowo wyjdzie podobnie (nie mówię o skórze) Bądźmy szczerzy, pokrowce to taka sama wieś jak kołpaki.
wojciu0308 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Armistead wiem... juz pokrowce sobie z glowy wybilem. Teraz szukam albo calego ladnego kompletu(welur) albo 2 na przod kubelkowe zobacze co ciekawego znajde... narazie wstrzymuje sie od zakupu bo brak kasy ale na wiosne juz napewno bede chcial kupic
mokom69 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam I ja uważam że pokrowce to tandeta...popatrz troche po allegro i można utrafić ładny komplet skór z boczkami a jak taniej to na szroty i z angoli coś wybrać. Bujałem się trochę za tym i szczerze można znaeżć fajne komplety. Pozdrawiam
slepy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 jak znajdę namiar na tego typa to Ci podeślę info, bo miałem brać cały komplet, bo był grzany, ale nie dał mi odpowiedzi ile za komplet oki bede wdzieczny http://moto.allegro.pl/item888740062_fotele_audi_a4_97r.html komplet tych drugich za 300zł, tylko że z Mrągowa
wojciu0308 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 szkoda ze odbior osobisty
slepy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 może jakbys napisał mu maila, to może by wysłał, są jeszcze jedne spod tarnowa, sam mam na nie ochotę ale narazie nie ma $$$
wojciu0308 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 u mnie to samo tez brak $$$ zobacze napisze do niego
Rekomendowane odpowiedzi