retroav Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Z dnia na dzień z ok 2l zimowego płynu do spryskiwania szyb zbiornik zrobił się pusty :wallbash:Przy dolewaniu płynu robi się plama pod samochodem. Pewnie przy niskich temp. mógł sie odpiąć wężyk??Jak się do tego zabrać , potrzebny kanał czy od góry odkręcamy??Przekarbiał ktoś już ten temat?
Rako Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 No ja kolego ostatnio to przerabialem Więc odrkecasz koło, pozniej nadkole sciagasz i gotowe zbiorniczek na wierzchu Przynajmniej u mnie w B6 tak jest ale chyba w B5 bedzie to samo albo sie myle....
boguki Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Może poprostu odkręcić zbiorniczek i z góry powinien być do wszystkiego dobry dostęp
retroav Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Mam nadzieje że bez odkręcania kół się obejdzie , podziałam coś jutro przy tym i zdam relacje.A może orentuje się ktoś gdzie w okolicach ursynowa jest jakiś ogólnodostępny kanał?
kalik Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jeżeli spadł wężyk z końcówki przy pompce da radę go założyć bez zdejmowania kół i nadkola. Musisz tylko zdjąc plastikową osłonę zbiorniczka z płynem do wspomagania. Trochę ciasno, ale wykonalne.
_Solar_ Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 najlepiej było by zdjac zbiorniczek z auta zalac go wodą do pełna , pozostawic na kilka godz i zlokalizowac wyciek , zakleić i po problemie
Rekomendowane odpowiedzi