Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Spasowanie drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , czy jest mozliwosc dopasowania drzwi przednich i tylnych tak aby pomiedzy nimi byla mniejsza przerwa? tj na wysokosci srodkowego slupka(przerwa ta wyzej zaraz pod listwami okiennymi) , powiedzcie mi koledzy jak to zrobic(mile widziane zdjecia) albo czy lepiej oddac to do blacharza , z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam

Opublikowano

no jest mała regulacja na śrubach,a co się stało,że do blacharza chcesz oddać?

Opublikowano

tzn nic , chyba drzwi byly wymieniane i ktos zle spasowal to , i jest troche wieksza przerwa w porowaniu do drugiej strony , a dokladnie jak to zrobic zyby niczego nie zepsuc i gdzie jest ta srubka ?

Opublikowano

Sruby torx-y-zobaczysz na słupku po otwarciu drzwi.

Opublikowano

A to przy tym samochodzie co ma 38 tys przejechane i rozrząd jest do wymiany?? :wink4:

Drzwi maja prawo sie obwiesić jak auto ma przelatane z 200tys albo więcej tak więc wiesz co mam na mysli? :) najpierw rozrząd teraz to :cool1:

Wymieniałem drzwi i nie trzeba tam nic regulować muszą pasować jak ta lala. Jest tam mała regulacja śrubami którymi przykręcasz ale znikoma.

Opublikowano

nie to, w moim jest gites , to jest auto kolegi , one sie nie obwesily u niego , tylko mial wgniecione drzwi i po wymianie jest wieksza przerwa z jednej strony , czemu tak jest? nie da sie tego zrobic?

Opublikowano

Na śrubach raczej ciężko.

Może słupek ma lekko przestawiony?

Opublikowano

Ale co mu to da przestawienie ramy? jak ta przerwa jest wieksza pomiedzy drzwiami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...