Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Moja "Bunia"- AUDI 100 S4 C4 V8(potworek)- zdjęcia strona 2 , 4 i 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilka s4 i jedno S8 ale wygrał Magic w 160 konnym dielsu w ośce :(

To co on miał gwint i takie super przyczepne opony? czy co? Powinieneś go wciągnąć mając Q i taki silnik :mysli: Po podobnym torze śmigaliśmy w Lublinie i takie Ski jak Twoja dawały radę (wiem że to trochę za dużo mocy na taki mały tor), ale wygrało 2,8 w B4 :wink4: Na taki tor najlepszy gwint i dobre opony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

kilka s4 i jedno S8 ale wygrał Magic w 160 konnym dielsu w ośce :(

To co on miał gwint i takie super przyczepne opony? czy co? Powinieneś go wciągnąć mając Q i taki silnik :mysli: Po podobnym torze śmigaliśmy w Lublinie i takie Ski jak Twoja dawały radę (wiem że to trochę za dużo mocy na taki mały tor), ale wygrało 2,8 w B4 :wink4: Na taki tor najlepszy gwint i dobre opony :wink4:

nie chcę nic odbierać koledze MAGiCowi bo pewnie jest po prostu świetnym kierowcą ale różnice w czasach między nim a resztą samochodów są ogromne - 5 sekund do 2 miejsca a czasy były liczone na zegarku ręcznym.

poza tym oglądałem film z jego okrążeniem, który ma 46 sekund a zaczyna się od drugiego zakrętu.

Dodatkowo tak jak pisałem wcześniej- ja jechałem już na tak zwanym fadingu i nie miałem jak hamować więc to też wpłynęło na mój czas.

Nie ma to większego znaczenia bo o własne życie nie walczyliśmy a i tak była super zabawa.

Opublikowano

Nie ma to większego znaczenia bo o własne życie nie walczyliśmy a i tak była super zabawa.

Jasne :good: A co do mierzenia czasów to też coś na ten temat wiem :wink4: No ale tak to jest jak czas mierzy jedna osoba i wciska jak chce :) Fajna sprawa takie zabawy na torze. Szkoda że nam trochę sporo krzyknęli za wynajęcie toru w Lublinie, kiedyś było bez problemu a teraz zaczęli coś wymyślać :disgust:

Opublikowano

Moc to nie wszystko.

Już kiedyś tomaszu 125 konnym (na Ułęży chyba) ADRem wklepał sporo mocniejszym furom.

Opublikowano

Dokladnie kolego, bylo s4 z moca 320PS niby a zrobil czas 55.54 o ile dobrze pamietam nick i twierdzil ze juz nizej sie zejsc nie dalo ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

toście mnie dowartościowali :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:53_________________________________________________gdyby ktoś był chętny to autko jest do sprzedania 20000pln

jeszcze nie wystawiam na alledrogo ;(

Opublikowano

czemu go sprzedajesz?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

czemu go sprzedajesz?

żona kazała :polew: :polew: :polew:

auto mało rodzinne i drogie w utrzymaniu- paliwko itd.[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 22:02_________________________________________________jeszcze walczę :polew: -a może się uda nie sprzedawać?

odświeżyłem trochę galerie na stronach z tematu[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 23:49_________________________________________________auta nie ma na razie na aledrogo ale ciągle jest do sprzedania- cena ostateczna 20000[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 01:49_________________________________________________no i dziunia znalazła nowego właściciela :confused4: - łezka w oku się kręci ale i tak nie było mnie stac an jeżdżenie nią.

Opublikowano

no i dziunia znalazła nowego właściciela :confused4: - łezka w oku się kręci ale i tak nie było mnie stac an jeżdżenie nią.

ale trafiła chociaż w dobre ręce

jakiś pasjonat :)

Opublikowano
nie chcę nic odbierać koledze MAGiCowi bo pewnie jest po prostu świetnym kierowcą ale różnice w czasach między nim a resztą samochodów są ogromne - 5 sekund do 2 miejsca a czasy były liczone na zegarku ręcznym.

poza tym oglądałem film z jego okrążeniem, który ma 46 sekund a zaczyna się od drugiego zakrętu.

racja film ma 46s... ale jak zobaczysz to na mecie byłem w 44... czyli+ 5 s na te 2 zakrety :gwizdanie:

btw... zrobilem na tym torze kilka kołek.... jak miałem 15 195/65 to w zakret max wchodziłem 70 km/h, po glebie było juz z 80 a na 18 ponad 90...

2:21 tez pokazuje ze na probnych nie było odpuszczania
Opublikowano

czyja te jasnoniebieski metalik sedan b5 na 19' ?

ładniutka:)

sorry za OT.

mam nadzieje, ze Twoja s'ke kupil pasjonat i bedzie dbal nie mniej niz Ty :hi:

Opublikowano
  • Autor

no i dziunia znalazła nowego właściciela :confused4: - łezka w oku się kręci ale i tak nie było mnie stac an jeżdżenie nią.

ale trafiła chociaż w dobre ręce

jakiś pasjonat :)

dziennikarz z w-wy
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

ale cenę wywalił :gwizdanie: :chytry:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ale cenę wywalił :gwizdanie: :chytry:

no fakt, ale ty też za swoją nie chcesz 5 tysi :naughty:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezu jak to chodzi :drool3:

Opublikowano
  • Autor

a no pojawiał się uśmiech na twarzy jak nacisnąłem gaz :cry:

Opublikowano
  • Autor

no i podobno autko znowu zmieniło właściciela :facepalm:

Opublikowano

Coś go zaczęło boleć czy ludzie nie zdawali sobie sprawy z kosztów utrzymania?

Opublikowano
  • Autor

dzwonił do mnie wczoraj, że sprzedaje - podobno zmienia mieszkania a miał 3 auta więc posprzedawał