Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Palniki d1s 6000k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze to nie jest wina żarników, które kupiliście, więc nie ma się czego obawiać :wink4: Nowe żarniki, stare przetwornice i sobie jakoś nie dają już rady.

Opublikowano

dokladnie tak, wiec jak chce cie miec przetwornice całe too z daleka od hid 6000

Opublikowano

wuju, daj sobie spokoj narazie, tragedii nie masz, jak sie któryś wysypie to wtedy sobie wymienisz :wink4:

Opublikowano

wuju, daj sobie spokoj narazie, tragedii nie masz, jak sie któryś wysypie to wtedy sobie wymienisz :wink4:

mam juz założone 6000k :tongue4: świeca za***iście ale jak maja mi paść przetwornice to nie bardzo mi sie to widzi.. ;(

a stare juz mrugały wiec tak czy tak były do wymiany :gwizdanie:

Opublikowano

to szukaj teraz nowych przetwornic :wink4:...oby tak nie było ale coś często padają po wymianie żarników na nowe

Opublikowano

u mnie sie jeszcze trzymaja :evil2: ale jak pisalem kiedys kupilem je do testowania :przebiegly:

az bylem sprawdzic przetwrnice z ktorego sa roku ... 2006

Opublikowano

u mnie sie jeszcze trzymaja :evil2: ale jak pisalem kiedys kupilem je do testowania :przebiegly:

az bylem sprawdzic przetwrnice z ktorego sa roku ... 2006

ile już na nich jeździsz? :mysli:

Opublikowano

u mnie jedna byla z 2002 roku inna jest z 2005

wiec to przetwornice, i tez niedokońca

Opublikowano

to i ja sie podlacze do tematu...wymienilem zarniki na nowe ok 3 miesiecy temu (hella 4300k) i od ok miesiaca zaczela mi czasem mrugac lewa strona :wallbash: ostatnio jak jechalem w trasie to mi nawet wywalilo komunikat "left headlight dropped" czy to oznacza ze mi tez pada przetwornica ?

Opublikowano

:polew:

najlepsze jest to ze właśnie założyłem stare i oba działają

a przy tamtych wyskoczył mi błąd na fisie i nie świeciła 1

to ja juz nie wiem co jest :co:

to i ja sie podlacze do tematu...wymienilem zarniki na nowe ok 3 miesiecy temu (hella 4300k) i od ok miesiaca zaczela mi czasem mrugac lewa strona :wallbash: ostatnio jak jechalem w trasie to mi nawet wywalilo komunikat "left headlight dropped" czy to oznacza ze mi tez pada przetwornica ?

zobacz może wtyczka się zluzowała :tongue4:

Opublikowano

na razie jestem tylko ja szczesliwcem ktoremu swieca zarniki 6000K :gwizdanie: :travolta:

Opublikowano

na razie jestem tylko ja szczesliwcem ktoremu swieca zarniki 6000K :gwizdanie: :travolta:

ciekawe jak długo :hahaha:

qr** stare delikatnie juz mrugają czyli na nich też nie mogę jeździć :mysli:

i tak zle i tak niedobrze :wallbash:

Opublikowano

ja wywalam xenony z auta az znajde bixenona ładnego w orginale

Opublikowano

Nosz ku..a, ale badziewiarstwo :shocked: Grzesiu - ty masz chyba dobrą rękę do zakupów z tego wynika :naughty:

Ciekaw jestem, czy da się założyć zestaw HID z allegro do ori bixenonów - będzie taniej :polew:

Opublikowano

a ja zmienilem z powrotem na moje stare 4300 K :heat: nie ma co czekac :yeee: