wojtek1ww Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam, szukam radyjka i znalazłem moim zdaniem ciekawą propozycję, zaznaczam że nie jestem specjalnie w temacie dlatego Was proszę o pomoc. Radio Kenwood KDC-W7644UY http://www.ceneo.pl/3417130 http://www.allegro.pl/item879665239_kenwood_kdc_w7644uy_usb_dspproc_multicolor_wroclaw.html czy możecie mi powiedzieć czy jest wart swojej ceny, czy jest to dobra podstawa do dalszej rozbudowy, szukałem Kenwooda bo mam zaufanie do tej marki, ale jak jest cos lepszego w porównywalnej cenie to jestem otwartyt na propozycje. Z góry dziękuje za pomoc!!
The_Dzejms Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Kenwood'y charakteryzują się ciepłym i sympatycznym brzmieniu, dobre do RnB - Rapu, jeżeli szukasz czegoś bardziej do Rocka czy Jazzu to lepiej Alpinke seria 9855 bądź 9835. Rozumiem że źródło ma być nowe? Czego oczekujesz, pod czym będzie grać? Seria? Jakiej muzyki słuchasz?
ŁYSY44 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja mam takie w a4 fotki wstawiałem na forum kupiłem i nie żałuje naprawdę dobre radyjko zanim podłączyłem je do audi to próbowałem w drugim aucie gdzie mam audio rozbudowane jednostka ALPINE 9812RB ten KENWOOD bardziej mi podpasował, jak kolega wcześniej napisał Kenwood'y charakteryzują się ciepłym i sympatycznym brzmieniu, z mojej strony radził bym ci poszukać modelu KDC-W7644UY który ma te same funkcje +dodatkowo wyjście na wyświetlacz zewnętrzny(miałbyś wyświetlane info na FIS-ie) ja wyczytałem to w instrukcji niestety dopiero po kupnie jeśli chodzi o wygląd to robi wrażenie, choć wydaje mi się że w audi lepiej komponowały by się pioneery mają płaskie panele np.DEH-700BT tez możesz przyciski i wyświetlacz ustawić na czerwono wracając do kenwooda ma wszystkie potrzebne funkcje do dalszej rozbudowy uważam że radyjko warte tej ceny
Rekomendowane odpowiedzi