rafand76 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam, zaobserwowałem ostatnio w moim 2.0 TFSI wibracje, a raczej drżenie pedłau sprzęgła w momencie dodawaniu gazu. Na luzie jest OK, w czasie zmiany biegów tez, odczuwam to jak poloze noge na pedale (nie wciskam) i dodaje gazu. Przepieg 20k, zatem trudno powiedziec ze cos sie zużyło.
TFSI_fan Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Nie wiem co to, nie mam nic takiego.... też FWD. Mały masz przelot jak na 5 lat ;-) Pozdro
dreamburn Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam , ja w moim silniku mam to samo , nagle sie tak stało, a dokładnie jak zaczely sie te mrozy!!!, mam nadzieje ze jak juz przyjdzie odwilz to to zniknie!!!Sprawdzalem rózne rzeczy ale wszystko jest oki
turdzi Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 przyczyna moze byc dwumas bo chyba tfsi tez go ma
rafand76 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 przyczyna moze byc dwumas bo chyba tfsi tez go ma Ma, ale czy to aby na pewno dwumas? Bo z tego co czytalem i szukalem to przy dwumasie drgania przenosza sie na wszsytko, a u mnie jest to tylko odczuwalne na pedale sprzegla.
Luka3s Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Być może to dopiero początki, więc czuć jak narazie na sprzęgle .
rafand76 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Być może to dopiero początki, więc czuć jak narazie na sprzęgle . Pewnie tak jest, dzieki.
seves Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 a jak w ogole furka? i to sprzeglo? bo widze ze od Twojego pytania minelo troche czasu.. pytam bo mi akurat w poprzednim tygodniu padlo sprzeglo.. ale dwumasa nie ruszalem zostal stary..
rafand76 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 a jak w ogole furka? i to sprzeglo? bo widze ze od Twojego pytania minelo troche czasu.. pytam bo mi akurat w poprzednim tygodniu padlo sprzeglo.. ale dwumasa nie ruszalem zostal stary.. Nie robilem tego jeszcze. Troche sie do tego przyzwyczailem juz, a nie widze zeby stan sie pogarszał. Furka ogólnie oki, nie liczac tego sprzegła (lub dwumasy) i ostatnio wspomaganie jakby gorzej zaczeło chodzic.
Rekomendowane odpowiedzi