Ralf_82 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam Panowie Ja chcialbym Wam pokazac moje Audi. Kupilem je ok 6 miesiecy temu i do tej pory nie moge sie nim nacieszyc Jest to moje pierwsze Audi ale napewno nie ostatnie Wyposazenie w nim jest calkiem ubogie ale z racji tego, ze budzet byl ograniczony wolalem kupic auto w dobrym stanie z nieduzym przebiegiem, niz lyknac jakiegos zajechanca S line z 200tys km na liczniku. Mody jakie wprowadzilem to felgi 18" R8 style (repliki) i zostal zamonowany podlokietnik - bo nawet tego nie bylo (moze ktos wie czemu??) Nic wiecej nie planuje-za okolo 2-3 lata planuje zmiane na B8 2.0 TDi ewentualnie jakis mocniejszy diesel wiec wole zaoszczedzic na nowa fure. A oto i moje malenstwo:
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 PIeknie. Przydaloby sie lekko obnizyc.
ArkadiuS Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 jak kolega napisał zawias w dół, brak ksenonów , poza tym ładnie sie prezentuje. Wrzuć foty z środka....pooglądamy podłokietnik
T-żółw Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 brak ksenonów w UK zenony to rarytas jak 15 letnia dziewica fajny sedanik
wojci Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 tylko ta kiera po prawej ale auto marzenie
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 czyli nic nie planujesz kiera zostaje tam gdzie jest zawias pasuje jak nic obnizyc
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 W UK bez gwintu to grzech, drogi są nie bądź miętka pytka
Ralf_82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 A po co..??? Mi sie podoba jak jest...
Rekomendowane odpowiedzi