Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] My A4 - Czas Tuningu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest sens zmieniac 15 na 16? Jak dla mnie to nie bedzie wielkiej roznicy w wygladzie.. :rolleyes:

Opublikowano

Jak 16'' to ori Audi zamontować, a jak zmieniać na większe to już wolna wola.

Opublikowano

Bierz 17" :thumbup: i będzie dobrze :afro::a4fan:

Opublikowano

ladnie...czekamy na dalsze relacje z modyfikacji :)

Opublikowano

Ja planuje podobnie, fele RS 17. Z racji ze auto ma ciemny kolor i chromowane relingi zakupiłem obudowy lusterek in pro (chrom) i listwy wokół szyb. Planuje jeszcze listwę nad tablice rejestracyjną na bagażnik i chromowaną atrapę na przód. Mam nadzieje że wyjdzie nieźle.

Opublikowano

Ja planuje podobnie, fele RS 17. Z racji ze auto ma ciemny kolor i chromowane relingi zakupiłem obudowy lusterek in pro (chrom) i listwy wokół szyb. Planuje jeszcze listwę nad tablice rejestracyjną na bagażnik i chromowaną atrapę na przód. Mam nadzieje że wyjdzie nieźle.

co sie wpierniczasz z tym info do nie swojego temtu, tu sie rozmawia o samochodzie gigiindahouse'a
Opublikowano

co sie wpierniczasz z tym info do nie swojego temtu, tu sie rozmawia o samochodzie gigiindahouse'a

phihihihi jaki ty wybuchowy Kezor hehehe :P

Pakuj 17" na 16" nie zobaczysz roznicy :) Najlepiej od S lub RS

Opublikowano

no fajniutka furka , jak już nie masz znaczka z przodu, to z tyłu też bym ściągną , a co do modów w aucie to softa bym zapodał na pierwszy temat :oklaski:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam witam, kurcze nie jest lekko, póki co sciagnolem z karoserii wszelkie nalepki ktore byly wlasciciel ponaklejał - fotki zrobie w poniedzialek,

i odkładam kase na przednie lampy z FK a to z tego wzgledu ze valeo to trzeba ciac a jakos mi sie nie chce :) . Z felgami narazie sie wstrzymam poczekam poodkladam troszke kasy i kupie na przyszly sezon.[br]Dopisany: 04 Sierpień 2007, 15:14 _________________________________________________W końcu zamontowałem sobie nawigację Becker Traffic Pro z czerwonym podświetleniem w super stanie. Zdjęcia zapodam jutro. Teraz jedynie szukanie lamp przednich i alu felg...

Trzeba się spieszyć, wiosna tuż tuż.[br]Dopisany: 05 Styczeń 2008, 16:48 _________________________________________________No i w końcu się coś dzieje, kupiłem soczewki z FK Automotiv. Jutro bądź pojutrze foto relacja.

Pozdrawiam.[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 23:59 _________________________________________________No i już mam :) hehe Xenonki 6000k :)

Opublikowano

Witaj Gigiindahouse . Przymierzam się do zespolonych depo albo FK-AUTOMOTIVE http://moto.allegro.pl/item307906620_lampy_angel_eyes_audi_a4_95_99r_chrom_ringi_od_fk.html

zastanawiam się bo też nie chce mi się nic przerabiać. Jak z zamontowaniem, jak świeci ten xenon, czy jest miejsce na przetwornice, zastanawiam się bo wyczytałem, że depo jest montowane na częściach (soczewka) z valeo no i generalnie ma dobrą opninę :wallbash: natomiast o FK nie ma zbyt wiele wypowiedzi pozdr :hi:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witaj paplotryg1 , DEPO to shit jak dla mnie jeśli już do albo VALEO albo FK. Jeśli chodzi o przetwornice to sam musisz w komorze silnika zobaczyć gdzie masz miejsce.

-------------------------------------------------------

Tak poza tym to moja niunia siedzi w warsztacie i czeka ją generalny remoncik...

Wymiana oleju paska filtrów itp itd... tak że mam nadzieję że później tylko lać i lać...

Po zapłaceniu mechanikowi :) odkładanie kasy na:

- nowe felgi chyba jednak 16 (komfort się liczy)

- zestaw JBL skrzynia+wzmacniach lub głośnik i zrobienie zabudowy

- malowanie 3 elementów

Mam nadzieję że do maja się wyrobię ale może być ciężko...

Pozdrawiam.[br]Dopisany: 25 Luty 2008, 23:40_________________________________________________Witam po długiej nieobecności na forum.

Wkońcu kupiłem silnik i auto jest już u mechanika. A potem znów zbieranie kasy na resztę modyfikacji... chociaż nie będą już takie duże jak myślałem. Zdjęcia z naprawy i modyfikacji wkrótce.

Opublikowano

Cześć, tamten silnik padł?

Opublikowano

Widze,ze masz takie same kierunki jakie ja mialem na poczatku :sick3: Wymien je bo faktycznie sa zdeka za duze :no: Reszta calkiem calkiem :good:

• 1 rok później...