Cor72z Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaczynam nowy wątek żeby nie było bałaganu.... Więc można dogadywać się odnośnie następnego spotu już tu
Galec Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Przyjąłem jeszcze by wypadało oddzielne tematy na same foto i filmy z poszczególnych zlotów porobić żeby nie szukać potem fajnych zdjęć przez 5 stron
martinez Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Przyjąłem jeszcze by wypadało oddzielne tematy na same foto i filmy z poszczególnych zlotów porobić żeby nie szukać potem fajnych zdjęć przez 5 stron dokładnie tak jak ja wątki zrobiłem na A6 zreszta widziałeś od razu wiadomo gdzie jaka impra była
Galec Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 jak w weekend będe miał chwilę czasu to coś porzeźbię w temacie fotek i filmów
Cor72z Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Wątek ze zdjęciami i filmami by się faktycznie przydał ...
pedroso Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ma ktoś vaga panowie :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________martinez na spocie cos wspominales że będzieśz mieć taką a6 c4 na części dobrze usłyszalem ?
Galec Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja mam Vag-a jak byś potrzebował to się na zlocie spotkamy i cię zapniemy
martinez Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Tak był gościu od którego miałem silnik do mojej niuni i muszę do niego znaleść kontakt i zapytać czy cosik mu zostało z tej audiny na czesci bo muszę listwy skołować do swojej ale nie wiem y cosik jeszcze ma.
pedroso Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 aaaha myslalem ze tam jakiś motorek jest w tej audi bo chętnie bym wsadził do siebie 2.5 w kle kle czasami odczuwam jednak ten brak mocy.. Galec dobraa
Cysiu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 też sie melduję w nowym temacie widzę że plany na sezon 2010 są zacne ja podpytam się szefa o paintballa bo coś tam organizuje z tego co wiem jakieś łuki sportowe też posiada ale łuki to już inna sprawa
lapek85 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a w koszalinie w tym roku bedzię jakiś spot, czy może w przyszłych latach??
spiidy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no pomysły dobre tylko kurde z tematu robi sie gadu i cięzko ogarnąć forum po dniu nieobecności załóżcie jeszcze temat o imprezach typu paintball czyli nie spotach z autami .. i piszcie tam tylko propozycje i termin ew ankiety.. zeby nie było szukania informacji na kilkunastu stronach ;d a ty piszmy o spotach niedzielnych, które mozna zrobić częsciej niz raz w miesiącu i spotach jak w niedziele na lotnisku a co do niedzielnego spotu , mam nadzieje ze chłopaki z forum a6 wpadną do nas :> na forum a3 też sie pomysł podoba trzeba tylko napisać im godzine to co 16 ? 17 ? czy wczesniej ?
nochal Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 mam nadzieje ze wypali cos z tym spotem 7.02.2010 ;] ja ze spiidym wyplywamy teraz na 2 tygodnie i wrocimy akurat na spot;]
martinez Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nochal gdzie wy Panowie wypływacie ??? na Majorke?
spiidy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 bedziemy pływać promami na trasie polska szwecja z tym ze nochal ze Świnoujścia a ja z Gdańska ferie a w domu nudno.. xD
martinez Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a to praca jest ??? własnie Panowie może jakbyśie wogóle coś wiedzieli na temat jakiejkolwiek pracy proszę dajcie znać
spiidy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 praktyka szkolna.. pasuje godzina 16 na tego niedzielnego spota 7go lutego ? Mozemy zrobić tak ze spotkamy się o 16 na feuvercie kolo castoramy a okolo 16 20 jak juz wszyscy się zjadą i z a3 i z a4 i z a6 forum , podjechać gdzieś niedaleko np na te "płyty" , rozłozyc grila i wtedy się integrować pisze o tym teraz zeby napisac im na forum , zeby wiedzieli wczesniej bo jak wroce czwartego i im napisze to juz mogą miec inne plany ;p
spiidy Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 na krematorium w niedziele zjezdza sie pełno baranów i strach czasem samochód na parkingu postawić ale jezeli chcecie to mi to nie robi problemu z tym ze napisałem juz na a3 ze spot jest na castoramie .
Rekomendowane odpowiedzi