martinez Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja a cczzzzoooo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 jak mi powiedziałeś to przeczytałem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 gamoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ile ludzi znajdzie się na jutro na grila nad miedwiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Robimy listę? 1. Spiidy 2. Fr0styyy (może) 3.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 no trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 tzn. rozumiem że impreza się udała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 nooo staaaaary taki grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 tzn. że dużo straciłem?? kurczę, o 11 dostałem strzała i parę tygodni bez audiany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 czemu nikt w moja niechce wjechać porzadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 zamieniłbym się z tobą chętnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 zamień się będziesz miał v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 jest na sprzedaż kolego wieć bierz gotówe za swoja i kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 30 marca 2013r g. 12:00 Śniatowo otwarcie sezonu (sobota) -Ognisko -Car audio -1/4 -Gleba -Slalon -Palenie laczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Looool, zartownisie Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja nie żartuje potrzebny kupiec prawie z miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ja niestety odpadam z imprez na minimum 4ry miesiące:( spotkam się z wami dopiero pod koniec lipca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ale za to pozwiedzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Rozpoczęcie sezonu 2013 odbedzie sie 14.04 .2013 na lotnisku w Wilczych Laskach k. Szczecinka. Zapraszamy wszystkich z autami , motocyklami i innymi pojazdami mechanicznymi;) Na impreze miedzy innymi : 1/4 mili - dla samochodow 1/4 mili - dla motocykli Pokazy Driftu, drift taxi Konkurs na najwolniejsza jazde motocyklem Wybory auta zlotu Konkurs na najefektywniejsze palenie gumy Zamek dmuchany dla dzieci gratis Wjazd 10zl od osoby , dzieci do lat 12 gratis. wiecej informacji wkrótce... Wydarzenie na FB Rozpoczęcie sezonu 2013 SCSCLUB | Facebook Klasa I do 1500 Klasa II 1501 - 2000 Klasa III 2001 - 2500 Klasa IV 2501 - 3500 Klasa V pow. 3501 Klasa VI Diesel turbo/kompresor wg pojemności x 1,7= klasa 1. CORN 2. 3. 4. 5. 6. 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi