Aruzzz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Noo wiec zawsze jakas okazja sie znajdzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 wiecie gdzie w stargardzie albo szczecinie sprzedaja sticker bomb?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 W Szczecinie raczej nie ma zostaje Allegro albo Berlin :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=241759.new#new dla tych którzy tylko na powiadomienia o nowej wiadomosci czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 http://www.maxior.pl/film/159477/Audi_S3_R32_Turbo_0_100_km_h_2_78_sek dla tych do lubia ciekawostki z motoryzacji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaz30 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 czesc. Kiedy i gdzie robicie jakis mały spocik ? Od kilku dni posiadam A4 Avant 1.8 T i chetnie bym podjechał, bo mam kilka pytań co to autka to może ktoś będzie mógł mi pomóc w kilku rzeczach aaaa i może ktoś ma VAG i mógłbym sie podpiąć zeby sprawidzić co w "trawie" piszczy - będę wdzięczny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 kliknij w link trzy posty wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaz30 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dzięki, lista podpisana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja też się podpisałem pod listą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 bardzo nas to cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam po dluzszej przerwie. Knujemy cos w jutrzejsza pierwsza niedziele miesiaca na walach?? Kto by ewentualnie sie pisal?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus_szczecin Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 jakis spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 chętnie ;d szkoda ze to forum teraz nie ma powiadomień o nowym poście jak wcześniej.. do kazdego trzeba bedzie dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus_szczecin Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 przydałoby się, chociaż moja jeszcze nie zarejestrowana, to przykulam się aftobusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 no właśnie tamten silnik był o wiele lepszy i już wszyscy byli przyzwyczajeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 to dzisiaj nic nie wypali .. kurde trzeba się umówic poza forum bo przez to forum nic nie zdziałamy jak zagląda tu jedna osoba na tydzień.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ja sie ponad tydzień nie mogłem zalogować po zmianach na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus_szczecin Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja już zagranicą, ale będę 29 i można gdzięś się ustawić...napewno będzie ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi