mloody Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 no ale wczoraj był mały meet z kolegą Spiidy, może coś na weekend ogarniemy, kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ja proponuje niedziele o 20 na małym parkingu na krematorium, chętny ktoś ? podejrzewam, że Cornek będzie z kolegami z BMW więc sami nie bedziemy stali hehe. Jak znajdą sie z 4 osoby chętne to wyslę jeszcze jakiegos sesa i moze ktos więcej wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahayzfr13 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja moge podjechać chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 kurde, sory za mieszanie ja moge być do 18 to może na 17 bysmy zrobili ? bo o 19 muszę gdzieś być i kompletnie o tym zapomniałem jak pisalem tamtego posta :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 kto jedzie jutro na wilcze laski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Panowie i Panie mega spontan spot połączony z gokartami dzisiaj o 20 na parkingu pod hotelem Silwer w Szczecinie na pewno będą: Ja Martinez Aruzz Majkel Maciek ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- Panowie i Panie mega spontan spot połączony z gokartami dzisiaj o 20 na parkingu pod hotelem Silwer w Szczecinie na pewno będą: Ja Martinez Aruzz Majkel Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 True Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ja za późno do domu wrócilem i nie dalem rady jakies fotki macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dzwoniłem do Ciebie z milion razy ale pomyslałem sobie ze jestes gdzieś w rejsie i dalem spokój:) oczywiscie ze foty są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 byłem w rejsie ale szkoleniowym, jachtem po jeziorze dąbskim to ten numer 509......43 to Twój ? ale Galec do mnie dzwonil tylko kurde nie wyrobilem sie.. na początku miesiąca następnego nakręce jakies ognicho to sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 ten nr to mojej Kaśki od Niej dzwoniłem ;d free picture hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A gdzie reszta zdjec ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 kurde Galcowóz jak ładnie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 ta a wczoraj przelatywalem i zastawili kostka wjazd na ten nowy parking... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jak myśmy byli też już było zastawione trzeba wjeżdżać po chodniku przez przejście dla pieszych bo dla mnie krawężnik jest przeszkodą terenową nie do pokonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 kiedyś zastawili krawęznikami to zostały odsunięte ;d kostka jest na palecie czy tak o porozrzucana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 na paletach porozrzucana to bym moim komfortek przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Małe pytanie ma ktoś z was program ETKA ? potrzebuję małej pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 pisz co potrzebujesz może się ogarnie przez te internetowe albo moze ktos kto ma dostęp ci pomoze jak bedzie wiedzial oco chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Hmm chodzi o uczelki i wszytskie inne pierdolki przy mojej turbinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi