Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale wczoraj był mały meet z kolegą Spiidy, może coś na weekend ogarniemy, kto chętny?

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja proponuje niedziele o 20 na małym parkingu na krematorium, chętny ktoś ? podejrzewam, że Cornek będzie z kolegami z BMW więc sami nie bedziemy stali hehe. Jak znajdą sie z 4 osoby chętne to wyslę jeszcze jakiegos sesa i moze ktos więcej wpadnie :)

Opublikowano

kurde, sory za mieszanie ja moge być do 18 to może na 17 bysmy zrobili ? bo o 19 muszę gdzieś być i kompletnie o tym zapomniałem jak pisalem tamtego posta :wallbash::wallbash:

Opublikowano

kto jedzie jutro na wilcze laski?

Opublikowano

Panowie i Panie mega spontan spot połączony z gokartami dzisiaj o 20 na parkingu pod hotelem Silwer w Szczecinie :D na pewno będą:

Ja

Martinez

Aruzz

Majkel

Maciek

---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

Panowie i Panie mega spontan spot połączony z gokartami dzisiaj o 20 na parkingu pod hotelem Silwer w Szczecinie :D na pewno będą:

Ja

Martinez

Aruzz

Majkel

Maciek

Opublikowano

True :)

Opublikowano

ja za późno do domu wrócilem i nie dalem rady :( jakies fotki macie :)?

Opublikowano

Dzwoniłem do Ciebie z milion razy ale pomyslałem sobie ze jestes gdzieś w rejsie :D i dalem spokój:) oczywiscie ze foty są :D

Opublikowano

byłem w rejsie ale szkoleniowym, jachtem po jeziorze dąbskim :D to ten numer 509......43 to Twój :decayed:? ale Galec do mnie dzwonil tylko kurde nie wyrobilem sie.. na początku miesiąca następnego nakręce jakies ognicho to sie spotkamy :banan:

Opublikowano

ten nr to mojej Kaśki od Niej dzwoniłem ;d

Untitled_1.jpg

free picture hosting

Opublikowano

A gdzie reszta zdjec :D ??:P

Opublikowano

kurde Galcowóz jak ładnie siedzi :banan:

Opublikowano

ta a wczoraj przelatywalem i zastawili kostka wjazd na ten nowy parking...

Opublikowano

Jak myśmy byli też już było zastawione :( trzeba wjeżdżać po chodniku przez przejście dla pieszych bo dla mnie krawężnik jest przeszkodą terenową nie do pokonania :D

Opublikowano

kiedyś zastawili krawęznikami to zostały odsunięte ;d kostka jest na palecie czy tak o porozrzucana ?

Opublikowano

na paletach :P porozrzucana to bym moim komfortek przejechał :P

Opublikowano

Małe pytanie ma ktoś z was program ETKA ? potrzebuję małej pomocy :)

Opublikowano

pisz co potrzebujesz może się ogarnie przez te internetowe albo moze ktos kto ma dostęp ci pomoze jak bedzie wiedzial oco chodzi :banan:

Opublikowano

Hmm chodzi o uczelki :P i wszytskie inne pierdolki przy mojej turbinie :P