Mecromon Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Sorry za OT, ale denveco ostatnio też wymieniał kiere w swojej niuni na tę z eski, a ja z tym zwlekałem, w sumie to mogłem na priva to napisać Co do tematu to jak coś, to się piszę na niedziele
doradca Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 ja w sobote odpadam ale niedziela jak najbardziej... Łukasz kiera fajna
Cysiu Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 ok to sobota odpada bo niema ludzi a ja na 12 też bym się nie wyrobił najwcześniej na 14 zobaczymy w pogodę w sobotę po południu i wtedy może podejmiemy decyzję a jak narazie to kto w ogóle się pisze na niedzielę na powiedzmy 13:00??
Trooky Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Na niedizele po południu ja chętnie ale jutro dam znać o której będę wolny
Mecromon Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ja w sobote odpadam ale niedziela jak najbardziej...Łukasz kiera fajna Zobaczysz w niedziele ja od 13:30 do 14:30 odpadam przed i po moge być
Cysiu Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 no niedziele nie zapowiada się zbyt dobrze wiatr i deszcz więc chyba lipa jeśli chodzi o chociwelke
Cysiu Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 mam nadzieję że nikogo dosłownie bo gałęzi bynajmniej w Nowogardzie trochę latało i taka dosyć pokaźna gałąź wylądowała na szczęście ze 2 metry od mojego auta i nic złego się nie stało ;D
Micza123 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Siemano panowie, widze ze tu ruch , wiec zadam pytanie... KTO CHCE FOTELE i Kanape do a4 b6 szara , materiał , z pakietem światło tylko bez poduszek( nie wystrzelone) Kanapa dzielona , składana , przydało by sie wyprac. Podobnie z fotelami. Fotele jeźdzą jeszcze w aucie. Jak ktos chętny to pisac na pw. Zapraszam z zestawem kluczy wykręcic i zabierac . Cena: krata piwa Sorry za OT
damciu Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 niedziela brzmi nieźle. myślę że się wyrobię. trza by utopić marzannę i przypiec ją grillem :-)
bakoo Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 witam panowie pytanie z innej beczki troche...szukam kogos z VAGiem ze Szczecina, kto pomoze przekodowac navigation plus z bose bo gra mi tylko tyl a nie gra przod. stawiam 0,7
Cysiu Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 HEHE skusiłbym się ale nie wiem jak to zrobić. pisz do galca on w miarę ogarnięty z vagiem jest. co do topienia marzanny to na niedzielę niestety prognozy jak narazie są kiepskie a w dodatku pękła mi sprężyna więc ja bym reflektował na następny tydzień
denveco Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Mnie ostatnio choroba dobiła więc się nie pojawiłem. Ale już jestem zdrów więc mogę spotować Kiedy będzie przywitanie wiosny w formie spotu?
Binki Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Witam Jestem tu nowy, ale mam nadzieje powiekszyc swoje grono znajomych oraz zaczac przygode z klubem, mam kazdy weekend wolny wiec postaram sie dosc czesto spotykac z sympatykami Audi Pozdrawiam :banan:
miki Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Drażliwy temat Jak będzie pogoda to będą i spoty
Binki Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 A to git musze w miare czesto tutaj zagladac zeby byc na bierzaco.
Mecromon Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Jak ktoś chce to: https://www.facebook.com/nocnajazdaszczecin Ja będę jechał, jutro godzina 20:30 ostatnie piętro Galaxy
Rekomendowane odpowiedzi