martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 hahahaha Maciej8891 teraz przyjedziemy i Ty zostaniesz ochrzczony naszym organizatorem i prowodyrem całego zamieszania hehehehe A ja proponuję z ludźmi ze stargardu umówić się koło biedronki albo lidla, kurde to chyba jest lidl na wylocie w stronę Nowogardu i razem na Miedwie pogonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 o juz odrazu na mnie wszystko a na wylotowce na nowogard jest biedronka to mozna bedzie sie tam spotkac i pogonic razem nie widze zadnych przeszkod jeszcze trzeba powiadomic <b>Galca</b> ten tez napewno bedzie sie pisal na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie no Pan OBD to podstawa:) bez tych mądrych okularków spot nie byłby spotem Właśnie biedrona:) wiec tam o 11:30 czekam na Was i powiadomcie Pana "Końcówka Mocy" żeby sie stawił ze swoim Lapkiem 1.Martinez1980-with Kate terrorist 2.Maciej8891 3.Spiidy 4.Nochal 5.Cor72z 6.Aruzzz 7.Radek-Renifer 8.Baryła 9.Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ok zadzwonie do niego i mu przekaze chyba ze go spotkam na dzielnicy to wtedy mu osobiscie przekaze informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Do ktorej planujecie siedziec nad tym jeziorkiem? Bo niestety do 16 mam prace i zastanawiam sie czy w ogole oplaca sie przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nochal kurde nie wiem jak inni ale myślę że przynajmniej ja będę do godziny 17tej może 18tej jeśli wogóle pogoda dopisze. Musze sie pakowac na niediele wiec dłużej nie dam rady :/ ale pewnie chłopaki zostaną dłuzej jak sie deklarujesz na 100proc. Nikt nie bedzie chyba aż tak chamski by wystawić współklubowicza ja od razu mówię do kórej bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wszystko zalezy od pogody bo jak bedzie padało to d*pa z wyjazdu a jak wiaterek przypizga to tez za wiele nie porobimy i za dlugo nie wytrzymamy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dokladnie jak pogoda dopisze i sloneczko ladnie poswieci to nie bede ukrywal ze bede chcial posiedziec jak najdluzej 1.Martinez1980-with Kate terrorist 2.Maciej8891-with another terrorist 3.Spiidy 4.Nochal 5.Cor72z 6.Aruzzz 7.Radek-Renifer 8.Baryła 9.Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 a ty martinez z nowogardu czy ze szczecina bedziesz pomykał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja pomykam z Radkiem z Nowogardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 o to jakby cos to przez debie bedziecie leciec wiec zabralbym sie z debic za wami ale jeszcze z panna ustale czy lecimy wogole ale sa szanse bo teraz sobie urlopuje po swietach do konca tygodnia takze do listy sie dopisuje[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:36_________________________________________________ 1.Martinez1980-with Kate terrorist 2.Maciej8891-with another terrorist 3.Spiidy 4.Nochal 5.Cor72z 6.Aruzzz 7.Radek-Renifer 8.Baryła 9.Majkel 10.Cysiu - with Asia (Nowogard/Dębice) piszcie odrazu kto i z kad leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Cysiu no problemo, zrobimy postój w Dębicach na kawkę u Ciebie hehehehe 1.Martinez1980-with Kate terrorist/ Nowogard 2.Maciej8891-with another terrorist grin 3.Spiidy 4.Nochal 5.Cor72z 6.Aruzzz 7.Radek-Renifer/Stargard 8.Baryła/Nowogard 9.Majkel/Nowogard 10.Cysiu - with Asia (Nowogard/Dębice) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja lecę ze Stargardu z pod Biedronki będę tam o 11:30 (bez laski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 10-11.04.2010 Moto Show Szczecin i chyba nici z spotu panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 właśnie teraz to widziałem przed chwilą w szczecinie. Jakie nici :evil:ja jak powiedziałem że będę to będę chyba ze nikt nie przyjedzie i kazdy chce tam lecieć, bo rozwiązanie też jest smiley mozemy tam polecieć na 2 godzinki i stamtąd na miedwie i do konca dzionka grill sprostowano: sorki panowie to miało być w tym wątku-ZACHODNIOPOMORSKIE SPOTY 2010 gdzie koleżka spiidy napisał ze jest moto show w szczecinie ale mój net jest tak wolny ze wykonywane przeze mnie operacje sa za szybkie :/ okno sie nie przełączyło i lipa :/ wyszła sorki wie tutaj zamieszczam ten pościk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja popieram teorie martineza kto jeszcze jest za?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a wiec Panowie co ustaliliscie z sobotnim dniem czy najpierw szczecin pozniej miedwie czy odrazu na miedwie ? bo nie wiem jak sie dostosowac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie no ja bynajmniej nic nie ustalałem w postaci Szczecina. Ja sie nastawiłem i moi wszyscy znajomi i 2 bynajmniej klubowiczów od Was że normalnie widzimy sie na miedwiu. Może tam sie spotkajmy i wtedy zobaczmy co bedzie i kto gdzie bedzie chciał jechać ??? Ja o 11:30 jestem w stargardzie z ziomkami i czekam na ekipe ze stargardu pod biedroną Mam nadzieje ze sie nie wyłamie nikt i nie bedziemy tam sami kwitnąć :/ ze mną jedzie radek, Renia, Baryła z kolesiem i Majkel łącznie 4 furacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no to ustalone ja bede czekal na was z kolezanka na biedronce i z tamtego "punktu a" przeniesiemy sie do "punktu b" to ja juz przygotuje troszke drewienka na popoludniowe ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak a w punkcie b zobaczymy co bedzie heheheh być moze przeniesiemy sie na punk c a być moze nie wiem że Cor tez bedzie na Miedwiu bo dziś do mnie dzwonił i mówil że tam leci od razu wiec mały przypałby był jakbyśmy przyjechali a nikogo by nie było :/ Szykujcie kolego drewienko ja jutro po brykietto i podpałę gonie Właśnie piątek mi napisał że goni ze mną więc jedna audina więcej ma szkołę na 14tą wiec leci z nami na Miedwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi