Michał Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 cooler taki jak u Rtockiego jest praktycznie niedostępny i na dzień dzisiejszy nie znam żadnej alternatywy (chociaż jego rozwiązanie najbardziej mi się podobało) zostaje tylko FMIC
olovski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 michal zgadzam sie z toba szukam i szukam i slabo idzie bedzie FMIC zastanawiam sie tylko czy nie zlecic tego COMPSPORT-owi robia od podstaw taki jaki trzeba bez rzezby w zderzaku lub Dynosoft pomyslimy zobaczymy
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 michal zgadzam sie z toba szukam i szukam i slabo idzie bedzie FMIC zastanawiam sie tylko czy nie zlecic tego COMPSPORT-owi robia od podstaw taki jaki trzeba bez rzezby w zderzaku lub Dynosoft pomyslimy zobaczymy Jak nieliczysz sie z kosztami to najlepsze rozwiazanie
olovski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 no i tu i tu kolo 2 kola bede musial polozyc to jedyny minus pociecha w tym ze robota bedzie profi no chyba ze mi sie cos poprzestawia polookam tu i tam i bede cos sam rezal ale poki co za malo wiedzy zeby sie bawic
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 no i tu i tu kolo 2 kola bede musial polozyc to jedyny minus pociecha w tym ze robota bedzie profi no chyba ze mi sie cos poprzestawia polookam tu i tam i bede cos sam rezal ale poki co za malo wiedzy zeby sie bawic Jak byś robił jak większośc na tym forum Fmic to z cześciami i robota powinieneś zmieścić sie 800zł Ja u siebie zrobiłem go za ok 600zł Nosb zrobił za ok 300zł jak dobrze pamietam, wpisz sobie Fmic projekt niskobudżetowy w szukajke
olovski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 kowi wpisuje ale wyswietla tylko moj post ten w ktorym teraz piszemy hehe
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 kowi wpisuje ale wyswietla tylko moj post ten w ktorym teraz piszemy hehe Sorki troche źle sformułowałem ale chodziło mi o to http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t63127.0.html;highlight=fmic
olovski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 heh ciekawa lekturka dzieki wielkie
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jeszcze mozesz poczytać w tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t38351.0.html;highlight=koncepcja+na+d%C5%82ubniecie+parcha
olovski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 nom w pierwszym kolo ladnie to wyrezal tylko ze ten jego IC ledwo pod zderzak od RSa sie zmiescil hehe lookam drugi link
Rekomendowane odpowiedzi