Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry :decayed:

Chciałem sobie pociapać w CS : Condition Zero - single player..( bo do multi to nie wiem czy pociągnie mi Play Online :chytry: ).

Pytanie..ma ktoś jakiegoś sprawdzonego linka z którego można to ściągnąć ?

Bo ostatni okazał się lipny i na 99% stanęło :evil: :evil:

Opublikowano

ERROR :wallbash:

Opublikowano

ciągnij po 00:00 :gwizdanie:

Opublikowano

Ragga nie wiem czy szwagier nie ma tego org. jakby co to moge go podpytać czy nie odda za :drunk:

Opublikowano

Ragga nie wiem czy szwagier nie ma tego org. jakby co to moge go podpytać czy nie odda za :drunk:

:good: :good: :good: :good:

[br]Dopisany: Styczeń 22, 2010, 03:36:16 _________________________________________________Pany Pomocy ma ktoś tą gierce ? :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

:good: :good: :good: :good:

[br]Dopisany: Styczeń 22, 2010, 03:36:16 _________________________________________________Pany Pomocy ma ktoś tą gierce ? :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Ragga no nie oslabiaj mnie. masz linki do rapida. odsiwezaj ta strone z errorem i w koncu trafisz na wolne lacze. plik na serwerze na bank jest. po 12 nie bedziesz mial errora na 100%

Opublikowano

Ragga no nie oslabiaj mnie. masz linki do rapida. odsiwezaj ta strone z errorem i w koncu trafisz na wolne lacze. plik na serwerze na bank jest. po 12 nie bedziesz mial errora na 100%

Jendruś...jakby się dało to bym pykał już teraz przy piwku i czipsikach :wink4:

Opublikowano

d*pa w d*pę Panie Jędruś.. winrar wywala komunikat gdy kończy wypakowywac :chytry: