Opublikowano 23 Grudnia 201213 l tylko że to chyba europejska wersja , więc muszę poszukać czegoś takiego na ebayu mikaszi mi się wydaje że lampy są identyczne tzn przeciwmgielne jeśli chcesz mieć z drugiej str to tylko wkładasz tam żarówkę - instalacja w aucie tak jest poprowadzona:wink:
Opublikowano 23 Grudnia 201213 l Lak, co do tylnego zderzaka: szukaj w takim stylu na przód a ten co masz mi daj
Opublikowano 23 Grudnia 201213 l a niby czym tylne lampy maja sie róznić angielskie od europy? niby nikt tego nie widzi a jednak , przeciw mgielne jest po innej stronie w angliku i po innej stronie w europejczyku ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- tylko że to chyba europejska wersja , więc muszę poszukać czegoś takiego na ebayu mikaszi mi się wydaje że lampy są identyczne tzn przeciwmgielne jeśli chcesz mieć z drugiej str to tylko wkładasz tam żarówkę - instalacja w aucie tak jest poprowadzona:wink: człowiek uczy się całe życie bo tego nie wiedziałem , będę musiał sprawdzić
Opublikowano 23 Grudnia 201213 l Autor no ale to raczej nie problem bo z tego co wiem kazde lampy mają gniazda na żarówke przeciwmgielnych po obu stronach.przynajmniej ja tak mam
Opublikowano 23 Grudnia 201213 l a niby czym tylne lampy maja sie róznić angielskie od europy? niby nikt tego nie widzi a jednak , przeciw mgielne jest po innej stronie w angliku i po innej stronie w europejczyku ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- tylko że to chyba europejska wersja , więc muszę poszukać czegoś takiego na ebayu mikaszi mi się wydaje że lampy są identyczne tzn przeciwmgielne jeśli chcesz mieć z drugiej str to tylko wkładasz tam żarówkę - instalacja w aucie tak jest poprowadzona:wink: człowiek uczy się całe życie bo tego nie wiedziałem , będę musiał sprawdzić sprawdź ale ja już mam drugą a4 ściągnięta z uk i przełożoną na Europę trzeba instalację przerobić żeby druga lampa świeciła, ja w obu lampach miałem gniazdo na żarówkę ---------- Post dopisany at 00:58 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ---------- znaczy sie który zderzak chcesz? Tolek pewnie chce S-line na przód
Opublikowano 23 Grudnia 201213 l Autor no moge sie z nim zamienić..ja mu dam zderzak przód a on mi całą alcantare:grin:
Opublikowano 24 Grudnia 201213 l No chodziło o przedni S-LINE mogę Ci dać tylne boczki z korbkami, ja poszukam w elektryce dorzucę rolety boczne :>
Opublikowano 26 Stycznia 201313 l Autor No chodziło o przedni S-LINE mogę Ci dać tylne boczki z korbkami, ja poszukam w elektryce dorzucę rolety boczne :> no to sie nie dogadamy:grin: ---------- Post dopisany 26-01-2013 at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2012 at 11:19 ---------- z racji że dawno sie tu nic nie działo to kilka nowych dodatków wpadło i wpadnie:decayed: na początek gałka s-line lustereczko co powie przecie kto jest najfajniejszy na świecie:wink: lustro z B6 fotochrom z czujnikiem zmierzchu i do lustra wewnętrznego jeszcze mały dodatek..grzane fotochromy elektrycznie składane z odpowiednimi dla nich silniczkami szyb
Opublikowano 26 Stycznia 201313 l gałeczka od A3 Też mam w planach fotochromy , tylko jakoś nie mogę się za to zabrać . Jaki byś dał stopień trudności w skali 1 - 10 ? Robiłem u siebie elektryczne szybki z tyłu więc chyba dam i radę z fotochromem ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- i widzę lusterka fotochrom z B7 , nie mają już tej gówn...j obwódki
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l ale chodzi ci o stopien trudnosci montazu czy jak? stopień montażu na -2 jeżeli mówisz że robiłeś elektryke z tyłu Ładnie się posuwasz
Opublikowano 27 Stycznia 201313 l Autor dzieki.za pare dni wpadnie znowu coś nowego ale to sie pochwale jak założe:decayed:
Opublikowano 28 Stycznia 201313 l Autor Ładna sztuka, rezanko... I już niedługo obejrzę furkę na żywo. dzieki..a ja juz niedługo dostane twój towar:decayed:
Opublikowano 30 Stycznia 201313 l lustra wymiatają nieźle Laki nieźle, chociaż nieźle to już u Ciebie dużo za mało powiedziane